Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Maroon 5 - "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" - AUDIO

Maroon 5 a lansat o piesă nouă, cu un titlu ce vorbește de la sine. "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" este propunerea trupei pentru hitul verii 2015 și playlisturile de vacanță ale fanilor de pretutindeni.
Maroon 5

Maroon 5

După succesul înregistrat cu albumul ”V”, ce s-a clasat pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200, Maroon 5 a revenit cu o piesă pentru sezonul de vară. "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" este noul single al trupei, disponibil deja pe iTunes.

Melodia, ce nu se regăsește pe ultimul disc al formației, a putut fi ascultată în premieră la iHeart Radio.

Maroon 5 - "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" - AUDIO

Single-ul "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" ar putea fi inclus pe o nouă versiune actualizată a discului ”V”, programată pentru lansare vara aceasta. Trupa are înregistrate 6 piese noi, care ar putea fi incluse pe acesta variantă reeditată a albumului.

  • "Forgive Me" (compusă de Adam Levine, Ryan Tedder, Noel Zancanella)
  • "Heat of the Moment" (compusă de Adam Levine)
  • "Keep Keeping Me Waiting" (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • "She Smiles So Sad" (compusă de Chris McFadden, Adam Levine, Sam Martin, Max Martin, Mason Levy)
  • "These Days" (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • "Let It Go" (compusă de Adam Levine, Jason Evigan)

Albumul ”V”, lansat în 2014, a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului „Overexposed„.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Maroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"The Thrill Is Gone". BB King, regele blues-ului, a murit la 89 de ani

BB King, muzicianul supranumit regele blues-ului, a murit la vârsta de 89 de ani. Acesta s-a stins din viață pe...

Închide