Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Maroon 5 - "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" - AUDIO

Maroon 5 a lansat o piesă nouă, cu un titlu ce vorbește de la sine. "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" este propunerea trupei pentru hitul verii 2015 și playlisturile de vacanță ale fanilor de pretutindeni.
Maroon 5

Maroon 5

După succesul înregistrat cu albumul ”V”, ce s-a clasat pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200, Maroon 5 a revenit cu o piesă pentru sezonul de vară. "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" este noul single al trupei, disponibil deja pe iTunes.

Melodia, ce nu se regăsește pe ultimul disc al formației, a putut fi ascultată în premieră la iHeart Radio.

Maroon 5 - "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" - AUDIO

Single-ul "This Summer’s Gonna Hurt Like a Motherfucker" ar putea fi inclus pe o nouă versiune actualizată a discului ”V”, programată pentru lansare vara aceasta. Trupa are înregistrate 6 piese noi, care ar putea fi incluse pe acesta variantă reeditată a albumului.

  • "Forgive Me" (compusă de Adam Levine, Ryan Tedder, Noel Zancanella)
  • "Heat of the Moment" (compusă de Adam Levine)
  • "Keep Keeping Me Waiting" (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • "She Smiles So Sad" (compusă de Chris McFadden, Adam Levine, Sam Martin, Max Martin, Mason Levy)
  • "These Days" (compusă de Adam Levine, Jesse Carmichael)
  • "Let It Go" (compusă de Adam Levine, Jason Evigan)

Albumul ”V”, lansat în 2014, a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului „Overexposed„.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Maroon 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"The Thrill Is Gone". BB King, regele blues-ului, a murit la 89 de ani

BB King, muzicianul supranumit regele blues-ului, a murit la vârsta de 89 de ani. Acesta s-a stins din viață pe...

Închide