Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Lord Of The Dance aduce în 2015 la București un nou spectacol, "Dangerous Games"

„Dangerous Games”, cel mai recent spectacol Lord Of The Dance, va fi prezentat pentru prima oară în România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile începând cu data de 25 mai.
Lord Of The Dance - Dangerous Games

Lord Of The Dance - Dangerous Games

Lord Of The Dance”, show-ul produs de Michael Flatley, revine în țara noastră în această toamnă cu o nouă surpriză. „Dangerous Games”, cel mai recent spectacol pus în scenă de îndrăgita echipă de dansatori, va fi prezentat pentru prima oară publicului din România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București.

Coregrafia inovativă și spectacolul de primă clasă recomandă acest nou show. Ceea ce până nu demult ținea doar de domeniul filmelor SF, astăzi face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: show-ului i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a oferi spectatorilor o experiență de neuitat.

Lord Of The Dance - "Dangerous Games" - TRAILER

Vorbind într-un interviu despre popularitatea acestui show, Michael Flatley a mărturisit că simte ”fiori” pe scenă chiar și după 20 de ani de istorie Lord Of The Dance.

"Lord Of The Dance e în atenția publicului de 20 de ani, asta înseamnă istorie. Spectacolele se țin cu casa închisă. Fiind acolo pe scenă cu ei, dansând și bătând din picioare îmi dă fiori, este un sentiment extraordinar. Energia și bucuria sunt molipsitoare. Noi nu ne facem foarte multă publicitate, întotdeauna am considerat că vorba dusă din om în om este cea mai bună reclamă; dacă oamenii ne plac, vor spune și altora și de aceea avem atâția oameni care revin și revin la show-urile noastre. Oricine are între 5 și 95 de ani poate să vină la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani și merge foarte bine, asta înseamnă că facem bine ce facem."

În ce privește noua variantă a show-ului, "Dangerous Games", celebrul coregraf și dansator a menționat că noii dansatori sunt campioni mondiali.

„Am vrut să facem ceva nou și mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui Lord Of The Dance; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente. Aproape toți dansatorii noștri sunt campioni mondiali, de exemplu Dark Lord este interpretat de Tom Cunningham. Alice Upcott (Little Spirit) este o gimnastă de top, iar Nadine Coyle, cântăreața ce joacă rolul zeiței Erin, a umplut săli întregi în toată lumea (Nadine Coyle este membră a formației Girls Aloud). Dar toți dansatorii noștri sunt niste staruri - și este grozav să te poți da cu un pas înapoi și să îi lași pe cei tineri să strălucească. Muncesc incredibil de mult și este superb să vezi noua generație venind din urmă.”

Prețurile biletelor pentru spectacolul Lord Of The Dance - "Dangerous Games" din București:

  • 350 lei (categoria VIP)
  • 300 lei (categoria 1)
  • 250 lei (categoria 2)
  • 200 lei (categoria 3)
  • 150 lei (categoria 4)
  • 100 lei (categoria 5)

Spectacolul Lord Of The Dance - "Dangerous Games" de pe 6 octombrie 2015 este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lord Of The Dance
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Cornell (Soundgarden) lansează un nou album solo, "Higher Truth"

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, va lansa toamna aceasta un nou album solo, intitulat "Higher Truth". Discul va apărea după o...

Închide