Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Lord Of The Dance aduce în 2015 la București un nou spectacol, "Dangerous Games"

„Dangerous Games”, cel mai recent spectacol Lord Of The Dance, va fi prezentat pentru prima oară în România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile începând cu data de 25 mai.

Publicat

pe

Lord Of The Dance - Dangerous Games
Lord Of The Dance - Dangerous Games

Lord Of The Dance”, show-ul produs de Michael Flatley, revine în țara noastră în această toamnă cu o nouă surpriză. „Dangerous Games”, cel mai recent spectacol pus în scenă de îndrăgita echipă de dansatori, va fi prezentat pentru prima oară publicului din România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București.

Coregrafia inovativă și spectacolul de primă clasă recomandă acest nou show. Ceea ce până nu demult ținea doar de domeniul filmelor SF, astăzi face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: show-ului i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a oferi spectatorilor o experiență de neuitat.

Lord Of The Dance - "Dangerous Games" - TRAILER

Vorbind într-un interviu despre popularitatea acestui show, Michael Flatley a mărturisit că simte ”fiori” pe scenă chiar și după 20 de ani de istorie Lord Of The Dance.

"Lord Of The Dance e în atenția publicului de 20 de ani, asta înseamnă istorie. Spectacolele se țin cu casa închisă. Fiind acolo pe scenă cu ei, dansând și bătând din picioare îmi dă fiori, este un sentiment extraordinar. Energia și bucuria sunt molipsitoare. Noi nu ne facem foarte multă publicitate, întotdeauna am considerat că vorba dusă din om în om este cea mai bună reclamă; dacă oamenii ne plac, vor spune și altora și de aceea avem atâția oameni care revin și revin la show-urile noastre. Oricine are între 5 și 95 de ani poate să vină la show-urile noastre. Suntem aici de 20 de ani și merge foarte bine, asta înseamnă că facem bine ce facem."

În ce privește noua variantă a show-ului, "Dangerous Games", celebrul coregraf și dansator a menționat că noii dansatori sunt campioni mondiali.

„Am vrut să facem ceva nou și mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui Lord Of The Dance; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente. Aproape toți dansatorii noștri sunt campioni mondiali, de exemplu Dark Lord este interpretat de Tom Cunningham. Alice Upcott (Little Spirit) este o gimnastă de top, iar Nadine Coyle, cântăreața ce joacă rolul zeiței Erin, a umplut săli întregi în toată lumea (Nadine Coyle este membră a formației Girls Aloud). Dar toți dansatorii noștri sunt niste staruri - și este grozav să te poți da cu un pas înapoi și să îi lași pe cei tineri să strălucească. Muncesc incredibil de mult și este superb să vezi noua generație venind din urmă.”

Prețurile biletelor pentru spectacolul Lord Of The Dance - "Dangerous Games" din București:

  • 350 lei (categoria VIP)
  • 300 lei (categoria 1)
  • 250 lei (categoria 2)
  • 200 lei (categoria 3)
  • 150 lei (categoria 4)
  • 100 lei (categoria 5)

Spectacolul Lord Of The Dance - "Dangerous Games" de pe 6 octombrie 2015 este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Comentează

Concerte & turnee

Cumpără ultimele bilete la spectacolul Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Pe 21 Mai, Sala Palatului se pregătește să găzduiască una dintre cele mai apreciate și longevive trupe de dans din lume. Lord of the Dance revine la București cu un spectacol impresionant, intitulat "Lifetime of Standing Ovations", la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut. Pentru iubitorii de dans și spectacol, acesta este unul dintre evenimentele de neratat ale acestui an.

Publicat

pe

Lord of the Dance
Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live

Mai mult decât un simplu spectacol de dans, noul turneu - "Lifetime of Standing Ovations" - se definește ca o experiență artistică completă, în care cele mai moderne tehnologii sunt utilizate pentru a crea efecte vizuale spectaculoase. Dinamica energiei dansului irlandez se îmbină armonios cu o narativă profundă și o senzualitate unică, oferind o experiență imersivă.

Pe 21 mai 2024, Bucureștiul va găzdui din nou această sărbătoare a artei și dansului, un eveniment de neratat pentru toți cei care prețuiesc frumusețea și expresivitatea artistică. Cu mai puțin de 500 de bilete rămase pentru acest eveniment, entuziasmul este la cote maxime. Aceasta este o oportunitate rară de a fi parte din istoria în desfășurare a acestei trupe legendare. Spectacolul promite să fie mai mult decât o simplă prezentare artistică; va fi o celebrare a creativității, a pasiunii și a inovației.

Ultimele bilete la Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations

Prețurile biletelor variază între 99 lei pentru cele standard și ajung până la 599 lei pentru locurile din Categoria VIP, în funcție de poziționarea în sală. La aceste tarife se va adăuga și un comision de emitere a biletelor. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Dacă nu ți-ai asigurat un loc încă, acum este momentul. Biletele se vând rapid, iar șansa de a fi martor la un astfel de fenomen este una pe care nu vrei să o ratezi. Așadar, rezervă-ți acum locul pentru o seară care promite să rămână în amintirea ta. Este mai mult decât un spectacol; este o experiență care redefinește posibilitățile artei.

Magia pusă în scenă de Lord of the Dance

De-a lungul anilor, Lord of the Dance, creat de celebrul dansator și coregraf Michael Flatley, a cucerit inimile a milioane de spectatori din întreaga lume și i-a adus lui Michael un loc bine meritat în Cartea Recordurilor. Michael Flatley și-a făcut un debut memorabil la Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, iar de atunci a devenit un adevărat simbol al dansului irlandez. Lord of the Dance a debutat în 1996 pe scena din Dublin, Irlanda, fiind considerat o revelație datorită combinației sale de muzică tradițională irlandeză și tehnici moderne de dans, îmbogățite cu elemente teatrale și narative. Coregrafia inovatoare a lui Flatley, care includea ritmuri rapide și mișcări sincronizate perfect, a stabilit un nou standard în spectacolele de dans. Elementele de noutate nu s-au limitat doar la dans, ci și la efectele vizuale și tehnologia folosită pe scenă, transformând fiecare spectacol într-o experiență captivantă și dinamică pentru public.

Succesul inițial al trupei a fost urmat rapid de turnee internaționale, spectacole sold-out și apariții televizate care au consolidat statutul de fenomen global. Povestea spusă prin dans, lupta între bine și rău, au avut un ecou profund la audiențe de diferite vârste și culturi, demonstrând universalitatea și atemporalitatea artei sale.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

După succesul ediției aniversare de la București, Lord of the Dance revine pe scena Sălii Palatului pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție "Lifetime of Standing Ovations".

Publicat

pe

Concert Lord of The Dance la Sala palatului pe 13 aprilie 2018 │ FOTO: Catalin Oancea / InfoMusic.ro

Lord of the Dance, celebrul spectacol de dans irlandez, revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - "Lifetime of Standing Ovations". Inspirația pentru noul concept vine de la publicul însuși. Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității și magiei pe care dansatorii le creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit spectatorii din întreaga lume.

Românii sunt, la rândul lor, fascinați de coregrafiile pline de energie, astfel că show-urile Lord of the Dance s-au desfășurat cu casa închisă, iar pentru spectacolul din mai, biletele s-au vândut deja în proporție de 50 %.

Show-ul "Lifetime of Standing Ovations" se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă dansuri și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniat de compozițiile lui Gerard Fahy este, cu siguranță, un spectacol de neratat.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of the Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele extraordinare de-a lungul carierei sale.

Prețuri bilete Lord of the Dance 2024

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance de la Sala Palatului încep de la 99 lei și ajung până la 599 lei, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending