Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Leonard Cohen a lansat o piesă nouă, "Got A Little Secret" - AUDIO

Leonard Cohen a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". Melodia se numește "Got A Little Secret" și este o compoziție originală.
Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

După recenta lansare a albumului „Popular Problems„, Leonard Cohen a anunțat un nou material discografic, ”Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour”. Discul, ce a fost lansat pe 12 mai, conține interpretări live ale unor melodii cântate rar în concerte dar și două piese noi. Noul single dezvăluit este "Got A Little Secret" , una dintre cele două compoziții originale incluse pe acest material.

Leonard Cohen - "Got A Little Secret" - AUDIO

Noul disc „Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour”, lansat în urmă cu o zi, a primit deja cronici favorabile din partea Mojo Magazine și New York Daily News. Cei care doresc să-și adauge în colecție discul muzicianului îl pot cumpăra de pe iTunes, în format digital, sau de pe Amazon, în fomat CD sau vinyl.

Tracklist ”Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” – Leonard Cohen:

  1. „Field Commander Cohen”
  2. „I Can’t Forget”
  3. „Light as the Breeze”
  4. „La Manic”
  5. „Night Comes On”
  6. „Never Gave Nobody Trouble”
  7. „Joan of Arc”
  8. „Got a Little Secret”
  9. „Choices”
  10. „Stages”
Leonard Cohen - "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour" (copertă album)

Leonard Cohen - "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour" (copertă album)

De-a lungul unei cariere ce se extinde pe 6 deceniiLeonard Cohen şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice, piesele lui fiind reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Ultimul concert susținut de artist în România a avut loc pe 22 septembrie 2012. Leonard Cohen a cântat în Piața Constituției din București în fața a aproximativ 15.000 de spectatori. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al 12-lea album, „Old Ideas”.

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Starea lui Gabriel Cotabiță este în continuare foarte gravă

Solistul trupei VH2, Gabriel Cotabiță, se află internat de vineri la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din București....

Închide