Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Documentarul "Kurt Cobain: Montage of Heck", în premieră la TIFF 2015

"Kurt Cobain: Montage of Heck", primul documentar despre viața solistului Nirvana realizat cu sprijinul familiei sale, va avea premiera în România sâmbătă, 30 mai, la Castelul Banffy de la Bonțida.
Kurt Cobain: Montage of Heck

Kurt Cobain: Montage of Heck

Urmărește-ne pe

Unul dintre cele mai așteptate documentare ale anului, ”Kurt Cobain: Montage of Heck”, în regia lui Brett Morgan, va fi proiectat în premieră în România pe 30 mai, începând cu ora 21.45, la Castelul Banffy de la Bonțida. Primul film despre celebrul lider al trupei Nirvana realizat cu sprijinul familiei sale va putea fi urmărit în prima seară de Weekend la Castel.

David Fear de la Rolling Stone a descris filmul ca fiind o „experiență nefiltrată a lui Kurt”, accentuând faptul că el este portretizat „nu ca un purtător de cuvânt al unei generații”, ci ca un „om, un soț, un tată’”. Filmul a fost ideea văduvei lui Kurt Cobain, Courtney Love, care a pus la dispoziția echipei jurnale, fotografii, înregistrări personale, cântece nelansate, filmulețe de familie și caiete cu versuri. De asemenea, Frances Bean Cobain, unicul copil al lui Kurt Cobain, este co-producătorul executiv al documentarului care a avut premiera mondială la începutul anului, la Festivalul de la Sundance.

Kurt Cobain: Montage of Heck” urmărește evoluția legendarului muzician încă din copilărie până la declin, trecând prin întreaga istorie a formației Nirvana. Denis Harvey de la Variety scria că filmul dezvăluie magnetismul unui lider zbuciumat, care atrăgea adulație fanatică, dar cu care suspectăm că nu era tocmai ușor de trăit.

După premiera mondială a documentarului, regizorul Brett Morgan a declarat că va urma o lansare a unui album care va conține înregistrări personale ale lui Kurt Cobain, precum și piese care nu au fost niciodată lansate.

TRAILER: "Kurt Cobain: Montage of Heck"

Citește mai multe despre Kurt CobainNirvana
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul trupei CITIZENS! pentru fanii din România: "Vrem ca toată lumea să se sărute!"

Formația britanică CITIZENS! a transmis un mesaj fanilor români înaintea concertului programat pe 29 mai, în Colectiv. Grupul îi încurajează...

Închide