Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

James Hetfield și fiica sa au cântat live un cover după Adele - VIDEO

James Hetfield și fiica sa de 16 ani, Cali, au oferit un moment live special celor prezenți la concertul caritabil Acoustic-4-A-Cure din San Francisco. Cei doi au cântat împreună un cover după melodia "Crazy For You" din repertoriul Adele, fanii Metallica având oportunitatea de a descoperi o tânără artistă extrem de talentată și de a-l vedea pe solist în postura unui tată mândru.
James Hetfield (Metallica) și fiica sa, Cali, cântând împreună un cover după Adele

James Hetfield (Metallica) și fiica sa, Cali, cântând împreună un cover după Adele

James Hetfield a încântat audiența cu un moment acustic inedit. Prezent la un eveniment caritabil desfășurat în San Francisco, solistul Metallica a invitat-o pe scenă pe fiica sa de 16 ani, Cali, pentru a-l acompania la voce.

”Salutați-o pe frumoasa mea fiică, Cali”, i-a îndemnat James Hetfield pe cei prezenți la concert.

Publicul a întâmpinat-o cu aplauze, majoritatea așteptând, probabil, cu respirația tăiată, primele versuri ale piesei. Imediat ce vocea puternică a tinerei artiste s-a făcut auzită, un nou val de aplauze încurajatoare s-a întors la cei de pe scenă, făcându-l pe James Hetfield să zâmbească cu mândrie.

Înregistrarea momentului din cadrul concertului poate fi urmărită integral mai jos. Piesa interpretată de cei doi este ”Crazy For You”, din repertoriul Adele.

James Hetfield și fiica sa, Cali, cântă împreună un cover după Adele (”Crazy For You”) - VIDEO

Atunci când nu cântă alături de fiica sa, James Hetfield lucrează la noul album Metallica. Discul este așteptat pe piață anul acesta, trupa având deja compuse în jur de 20 de piese.

"În lumea noastră (a trupei Metallica), a existat întotdeauna o barieră între faza creativă și cea de înregistrare a pieselor. Cu acest proiect, încercăm să apropiem aceste două etape într-un mod organic, pentru a nu mai exista acest gol în proces. Vrem să vedem dacă putem aduce în studio câte ceva din curiozitatea creativă și impulsivitatea cu care abordăm piesele noi", a declarat Lars Ulrich pentru revista Rolling Stone.

După mai bine de 30 de ani de carieră și zeci de milioane de albume vândute, Metallica se menține încă în formă. Trupa a stabilit recent un nou record mondial în industria muzicală, concertând pe toate cele 7 continente pe parcursul unui singur an. Ultimul show, și totodată cel care le-a adus acest record, este cel susținut la sfârșitul anului 2013 în Antarctica.

Citește mai multe despre AdeleJames HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cei cinci finaliști în cursa pentru Ibiza, insula DJ-ilor

Kurtiss Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și Mystik Vybe  sunt cei cinci finaliști în competiția DJ-ilor burn Residency. După prezentarea de pe 15 mai de...

Închide