Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Icona Pop a lansat o piesă nouă, "Emergency" - AUDIO

Icona Pop, duo-ul suedez care a cucerit industria muzicală cu single-ul "I love It", a revenit cu o piesă nouă, compusă parcă special pentru playlistul de vară. Melodia se numește ”Emergency” și va fi inclusă pe cel de-al 3-lea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.
Icona Pop

Icona Pop │ FOTO: John Paul Pietrus

Icona Pop țintește din nou spre vârful clasamentelor cu noul single "Emergency". Cu un ritm energic și un sound fresh, piesa are potențial de hit, potrivindu-se de minune într-un playlist de vacanță. Pe fundalul melodiei poate fi ascultată și vocea cântărețului suedez Erik Hassle, cunoscut pentru hitul "Hurtful".

"Emergency" va fi inclus pe cel de-al treilea album Icona Pop, ce va fi lansat anul acesta prin intermediul TEN, Big Beat și Atlantic Records.

Icona Pop - "Emergency" - AUDIO

Duo-ul Icona Pop a dat startul vârtejului electro-pop-house-punk în 2009, când Caroline Hjelt și Aino Jawo s-au hotărât să creeze muzică care "să le provoace să râdă și să plângă în același timp". Single-ul de debut, "Manners", a apărut în 2011, fiind inclus pe materialul "Nights Like This", produs de Mercury Records. Deși piesa a prins la public, succesul comercial a fost atins în 2012, odată cu single-ul "I Love It". Compus de Patrik Berger, Linus Eklöw și Charlotte Aitchison, single-ul a schimbat cu totul parametrii în care funcționa trupa.

"E ca un haos îmbibat de creativitate. Cam așa am simțit toată experiența de când l-am lansat (single-ul "I Love It"): călătorim peste tot în jurul lumii, ne trezim în orașe diferite, întâlnim o grămadă de oameni nebuni și amuzanți. Mi-aș dori să pot rămâne în starea asta de "nu îmi pasă de nimic" / "I Love It" pentru totdeauna", a mărturisit Hjelt pentru Interview Magazine.

Popularitatea câștigată prin intermediul single-ului "I Love It" le-a adus celor două invitații în emisiuni precum "Late Night with Jimmy Fallon" și "Good Morning America", piesa fiind difuzată de asemenea în seriale precum "The Vampire Diaries", "Girls" și "Glee" și în spoturi pentru Coca-Cola, ShoeDazzle și Samsung Galaxy S4. Suedezele s-au remarcat și la capitolul modă, fiind apreciate în presă pentru stilul lor inedit.

Citește mai multe despre Icona Pop
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ibrahim Maalouf concertează pentru prima oară în România în cadrul Jazz Night Out

Trompetistul libanez Ibrahim Maalouf va concerta în premieră în România pe 19 noiembrie 2015. Cu un stil de jazz aplaudat...

Închide