Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Icona Pop a lansat o piesă nouă, "Emergency" - AUDIO

Icona Pop, duo-ul suedez care a cucerit industria muzicală cu single-ul "I love It", a revenit cu o piesă nouă, compusă parcă special pentru playlistul de vară. Melodia se numește ”Emergency” și va fi inclusă pe cel de-al 3-lea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.
Icona Pop

Icona Pop (foto: John Paul Pietrus)

Icona Pop țintește din nou spre vârful clasamentelor cu noul single "Emergency". Cu un ritm energic și un sound fresh, piesa are potențial de hit, potrivindu-se de minune într-un playlist de vacanță. Pe fundalul melodiei poate fi ascultată și vocea cântărețului suedez Erik Hassle, cunoscut pentru hitul "Hurtful".

"Emergency" va fi inclus pe cel de-al treilea album Icona Pop, ce va fi lansat anul acesta prin intermediul TEN, Big Beat și Atlantic Records.

Icona Pop - "Emergency" - AUDIO

Duo-ul Icona Pop a dat startul vârtejului electro-pop-house-punk în 2009, când Caroline Hjelt și Aino Jawo s-au hotărât să creeze muzică care "să le provoace să râdă și să plângă în același timp". Single-ul de debut, "Manners", a apărut în 2011, fiind inclus pe materialul "Nights Like This", produs de Mercury Records. Deși piesa a prins la public, succesul comercial a fost atins în 2012, odată cu single-ul "I Love It". Compus de Patrik Berger, Linus Eklöw și Charlotte Aitchison, single-ul a schimbat cu totul parametrii în care funcționa trupa.

"E ca un haos îmbibat de creativitate. Cam așa am simțit toată experiența de când l-am lansat (single-ul "I Love It"): călătorim peste tot în jurul lumii, ne trezim în orașe diferite, întâlnim o grămadă de oameni nebuni și amuzanți. Mi-aș dori să pot rămâne în starea asta de "nu îmi pasă de nimic" / "I Love It" pentru totdeauna", a mărturisit Hjelt pentru Interview Magazine.

Popularitatea câștigată prin intermediul single-ului "I Love It" le-a adus celor două invitații în emisiuni precum "Late Night with Jimmy Fallon" și "Good Morning America", piesa fiind difuzată de asemenea în seriale precum "The Vampire Diaries", "Girls" și "Glee" și în spoturi pentru Coca-Cola, ShoeDazzle și Samsung Galaxy S4. Suedezele s-au remarcat și la capitolul modă, fiind apreciate în presă pentru stilul lor inedit.

Citește mai multe despre Icona Pop
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ibrahim Maalouf concertează pentru prima oară în România în cadrul Jazz Night Out

Trompetistul libanez Ibrahim Maalouf va concerta în premieră în România pe 19 noiembrie 2015. Cu un stil de jazz aplaudat...

Închide