Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

HIM concertează la Timișoara în iulie 2015

HIM, una dintre trupele emblematice ale muzicii rock și metal, revine în România după mai bine de 9 ani de absență. Ville Valo și colegii săi au ales Parcul Rozelor din Timișoara pentru un rendez-vous cu fanii pe data de 31 iulie 2015. Primele 1000 de bilete pot fi cumpărate la preț promoțional.
HIM

HIM

HIM este una dintre cele mai aclamate formații din Finlanda, inițiatori ai genului "love metal", o combinație interesantă între rock alternativ, gothic și melodic heavy metal, greu de clasat de către critici. Simbolul HIM este celebra "heartagram", creație ce îi aparține liderului trupei, Ville Valo, și reprezintă o juxtapunere a binelui și a răului, a luminii și a întunericului. Cu 8 albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formație finlandeză care să reușească această performanță pe teritoriu american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 și a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda și Germania, într-o eră în care cifrele vânzării de albume s-au miscorat considerabil.

Fanii din Banat, Oltenia sau Transilvania se vor bucura de proximitatea față de concertul HIM, iar cei din capitală și din întreaga țară vor avea oportunitatea de a vizita Timișoara. Cunoscută și ca "Mica Vienă", Timișoara este un centru multicultural, datorită așezării sale geografice care a facilitat întrepătrunderea unor numeroase influențe. Orașul a găzduit în trecut concertele unor artiști ca Franz Liszt, Johann Strauss fiul, Johannes Brahms sau George Enescu, iar stilul său arhitectural eclectic a trezit dintotdeauna interesul iubitorilor de artă.

Parcul Rozelor, locația concertului HIM, i-a conferit Timișoarei renumele de oras al trandafirilor și cuprinde mai bine de 1200 de soiuri de trandafiri. La intrarea în parc se poate observa bustul lui Arpad Muhle, arhitectul peisagist care l-a proiectat și care l-a transformat în furnizorul de trandafiri al Casei Regale din Viena.

Concertul HIM de la Timișoara va avea loc pe 31 iulie 2015. Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timișoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii și administrația locală îl fac în demersul de a crea un nou centru concertistic care să fie vizitat de cei mai buni artiști ai lumii.

Prețuri bilete la concertul HIM din Timișoara, 2015:

  • 115 lei (primele 1000 de bilete)
  • 135 de lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre HIM
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou concert Pink Martini în România o aduce pe solista China Forbes la București

Pink Martini revine pe 4 octombrie 2015 la Sala Palatului din București pentru o nouă aventură muzicală, de data aceasta...

Închide