Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Gabriel Cotabiță, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca

Gabriel Cotabiță a fost internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca. Cântărețul a suferit în urmă cu câteva ore un stop cardio respirator, fiind găsit în stare de inconștiență în sala de fitness a hotelului Hilton.
Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardio respirator în vreme ce făcea sport într-o sală de fitness a hotelului Hilton. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență de către un angajat al hotelului, care a alertat imediat cadrelele medicale. La fața locului au fost trimise două echipaje, care s-au ocupat de resuscitare și transportarea artistului la Spitalul de Urgență Floreasca.

Deși a fost stabilizat prin intubare și ventilație mecanică, Gabriel Cotabiță este în continuare în stare gravă, fiind internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului. Alături de artist se află fiicele sale, care au mulțumit publicului pentru susținere, solicitând totodată discreție.

”Vă mulțumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteți și pentru susținerea pe care o simțim. Tata este pe mâini bune și suntem alături de el întru totul. Rugăm însă presa să înțeleagă că acum nu vom da declarații de niciun fel și să respecte această dorință în perioada următoare”, a scris Aela Cotabiță pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 59 de ani, este vocalist și membru fondator, alături de Mihai Pocorschi, al trupei VH2, una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan „Lapi” Lupu – tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu – keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi – lead guitar, backing vocals, Eugen'”Soe” Sonia – bass și Cătălin „Țeavă” Cătoiu – percuție.

În octombrie 2012, Gabriel Cotabiță și colegii din trupa VH2 au cântat în deschiderea primului concert Status Quo în România, iar în 2011 au încălzit atmosfera în preambulul concertului Roxette.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Eskobar cântă în deschiderea concertului Roxette de la București

Invitată să li se alăture membrilor Roxette în turneul lor aniversar, ce marchează 3 decenii de carieră, trupa seudeză Eskobar...

Închide