Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, lansează prima piesă la "Românii au talent"

Câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Vocea României”, Tiberiu Albu, va cânta pentru prima oară alături de colegii din trupa Fameless la ”Românii au talent”. Formația va interpreta în cadrul emisiunii o compoziție proprie, intitulată "Right now". În articol puteți citi mesajul transmis de Tibi fanilor săi.

Publicat

pe

Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless
Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless

După 5 luni de la câștigarea concursului "Vocea României", Tiberiu Albu revine pe scenă însoțit de noii săi colegi de trupă: Andrei, Șerban și Monyo. Numele sugestiv al formației este Fameless, sub această titulatură urmând să fie prezentate compoziții proprii. Tibi a exclus varianta de a cânta coveruri, tocmai din acest motiv fiind necesară o perioadă de timp mai îndelungată pentru pregătirea primei apariții a trupei.

Momentan, Fameless are 3 piese gata, prima dintre ele urmând a fi interpretată în premieră la "Românii au talent", pe 29 mai. Melodia se numește "Right now" și a fost selectată pentru debutul formației datorită ritmului ei energic.

Mai multe detalii despre trupă și următoarele cântări Fameless puteți afla chiar din mesajul transmis de Tibi fanilor săi:

”Dragi prieteni,

A venit momentul mult așteptat. În sfârșit pot să vi-i prezint pe noii mei colegi: Andrei, Șerban și Monyo. Împreună suntem FAMELESS, iar vineri vom avea prima noastră apariție publică la "Românii au talent". Vom cânta una dintre piesele la care am lucrat în ultimele luni (compoziție proprie). Pentru cei din București mai am o veste bună: pe 26 iunie vă aștept la primul concert Fameless în Hard Rock Cafe (detalii despre bilete veți găsi mâine pe pagina mea de Facebook). Cât de curând voi reveni cu detalii despre evenimentele din restul țării.

Atât deocamdată. Abia aștept reacțiile voastre la prima noastră piesă :)

Vă pup și vă mulțumesc pentru că mă susțineți în continuare!

Tibi”

Așadar, Tiberiu Albu și colegii din Fameless vor putea fi urmăriți vineri, 29 mai, la "Românii au talent", primul concert al formației urmând să aibă loc la Hard Rock Cafe, pe 26 iunie 2015.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş FAMELESS concert la Hard Rock Cafe 26 iunie 2015
Concerte vineri, 26 iunie 2015

FAMELESS

Loc
Hard Rock Cafe
PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending