Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, lansează prima piesă la "Românii au talent"

Câștigătorul celui de-al patrulea sezon ”Vocea României”, Tiberiu Albu, va cânta pentru prima oară alături de colegii din trupa Fameless la ”Românii au talent”. Formația va interpreta în cadrul emisiunii o compoziție proprie, intitulată "Right now". În articol puteți citi mesajul transmis de Tibi fanilor săi.
Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless

Tiberiu Albu alături de colegii din trupa Fameless

După 5 luni de la câștigarea concursului "Vocea României", Tiberiu Albu revine pe scenă însoțit de noii săi colegi de trupă: Andrei, Șerban și Monyo. Numele sugestiv al formației este Fameless, sub această titulatură urmând să fie prezentate compoziții proprii. Tibi a exclus varianta de a cânta coveruri, tocmai din acest motiv fiind necesară o perioadă de timp mai îndelungată pentru pregătirea primei apariții a trupei.

Momentan, Fameless are 3 piese gata, prima dintre ele urmând a fi interpretată în premieră la "Românii au talent", pe 29 mai. Melodia se numește "Right now" și a fost selectată pentru debutul formației datorită ritmului ei energic.

Mai multe detalii despre trupă și următoarele cântări Fameless puteți afla chiar din mesajul transmis de Tibi fanilor săi:

”Dragi prieteni,

A venit momentul mult așteptat. În sfârșit pot să vi-i prezint pe noii mei colegi: Andrei, Șerban și Monyo. Împreună suntem FAMELESS, iar vineri vom avea prima noastră apariție publică la "Românii au talent". Vom cânta una dintre piesele la care am lucrat în ultimele luni (compoziție proprie). Pentru cei din București mai am o veste bună: pe 26 iunie vă aștept la primul concert Fameless în Hard Rock Cafe (detalii despre bilete veți găsi mâine pe pagina mea de Facebook). Cât de curând voi reveni cu detalii despre evenimentele din restul țării.

Atât deocamdată. Abia aștept reacțiile voastre la prima noastră piesă :)

Vă pup și vă mulțumesc pentru că mă susțineți în continuare!

Tibi”

Așadar, Tiberiu Albu și colegii din Fameless vor putea fi urmăriți vineri, 29 mai, la "Românii au talent", primul concert al formației urmând să aibă loc la Hard Rock Cafe, pe 26 iunie 2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre FamelessTiberiu Albu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zonaria, Nightrage și Hatemode, confirmate la Maximum Rock Festival 2015

Zonaria, Nightrage și Hatemode sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival 2015. Evenimentul va avea loc între 15 și...

Închide