Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle 2015: abonamentele sunt SOLD OUT; biletele de o zi, disponibile în ediție limitată

Organizatorii Electric Castle 2015 au anunțat că toate abonamentele disponibile pentru ediția 2015 au fost vândute. Publicul va avea la dispoziție în continuare bilete pentru o zi, în limita a 3.000 de bilete pentru fiecare zi de festival. De asemenea, doar până în data de 25 mai, rămân disponibile biletele pentru camping.

Publicat

pe

Electric Castle 2015
Electric Castle 2015

Numărul de abonamente vândute până în prezent pentru toate cele patru zile arată că Electric Castle va depăși în 2015 recordul de audiență înregistrat anul trecut, de 79.000 de persoane. De altfel, anul acesta va aduce la Bonțida un festival mai puternic ca niciodată. După două ediții cu un line-up generos, Electric Castle crește și în 2015, cu peste 220 de artiști anunțați pentru cele 6 scene ale festivalului, cu una în plus față de anul trecut.

"Comunitatea și oamenii extraordinari care au îndrăgit Eelectric Castle de la prima ediție ne-au ajutat să stabilim noi recorduri de audiență în fiecare an, iar în 2015 ne așteptăm ca, în total, numărul de participanți la festival să treacă de 100.000 de persoane. Am atins numărul maxim de abonamente posibil, odată cu ultimul prag de vânzare, asta și pentru că o mare parte din fani și-au cumpărat încă din toamnă biletele. Rezerva care mai există am păstrat-o pentru cei care știm că își doresc să ajungă la festival dar nu pot sta întreaga perioadă. Îi așteptăm pe toți cu mai multe scene, mai mulți artiști, dar și cu activități programate pe parcursul întregii zile în care să poată simți și trăi «electric»", a declarat Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului.

Prețul unui bilet de o zi la Electric Castle 2015:

  • 160,92 lei (149 de lei + TAXE ) -  (câte 3000 de bilete disponibile pentru fiecare zi a festivalului)

Electric Castle 2015 se va desfășura în perioada 25 – 28 iunie, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca. Line-up-ul este compus din: The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.

Comentează

Industria muzicala

Cancel culture? Prodigy schimbă versurile piesei "Smack My Bitch Up"

"Smack My Bitch Up" este poate cea mai celebră piesă de la rave-urile din toată lumea şi tocmai a suferit o modificare. Fanii care au participat la un concert The Prodigy în noiembrie 2023 au remarcat o modificare a versurilor sale.

Publicat

pe

The Prodigy
The Prodigy │ FOTO: The Prodigy / Townsend Music

Au trecut mai bine de 25 de ani de la debutul lui "Smack My Bitch Up", votată de mulţi drept cel mai controversat cântec din istorie. Poate şi pentru că versurile par a glorifica violenţa contra femeilor. Track-ul este un single de pe legendarul album al formaţiei britanice "The Fat of The Land". Sosea în 1997 şi a primit critici pentru versurile violente.

În ciuda controverselor, avea să ajungă un hit, atât în SUA, cât şi în Marea Britanie. The Prodigy se află acum, în noiembrie 2023 într-un turneu european, care a inclus două reprezentaţii la Alexandra Palace, în Londra. Ei bine, un fan a filmat show-ul de pe 24 noiembrie şi a remarcat că Maxim, (noul solist al trupei, după ce Keith Flint a încetat din viaţă) a schimbat versurile piesei "Smack My Bitch Up".

Versul cu probleme a venit "Change my pitch up". Trebuie spus şi că dacă ne luăm după Setlist.fm, atunci reprezentaţia a inclus "varianta curată" a melodiei din 1997. E neclar însă dacă schimbările sunt permanente sau nu şi dacă eventual vom găsi şi pe platformele de streaming o astfel de versiune luând locul celei controversate.

Liam şi Maxim nu au comentat pe seama acestei înlocuiri, iar nu mulţi fani participanţi la concert au sesizat schimbarea. În 2010 "Smack My Bitch Up" a fost votată drept "cea mai controversată piesă din toate timpurile", dar pe atunci muzicienii şi-au apărat alegerile de versuri. Ei au făcut o paralelă cu "Firestarter", care în mod evident nu îndeamnă la piromanie, ci e... despre personalitatea lui Keith Flint.

Liam Howlett spunea în anii '90 şi că nu e despre lovirea unei iubite, ci o "ironie la adresa presei britanice". Şi Keith Flint a declarat pentru Rolling Stone că acest track era un tribut pentru cultura B-Boy hip-hop.

Fanii discută abitir subiectul versurilor schimbate pe Reddit.

Citește în continuare

Trending