Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure a lansat o piesă nouă, "Holding On" ft. Gregory Porter - AUDIO

Disclosure a lansat primul single oficial de pe noul album pregătit pentru 2015. Melodia grupului britanic se numește "Holding On" și este înregistrată în colaborare cu artistul de muzică jazz Gregory Porter.

Publicat

pe

Disclosure
Disclosure

Disclosure întâmpină vara cu o piesă nouă, ce va fi inclusă pe următorul album al trupei, momentan în lucru. Noul single se numește "Holding On" și este lansat în colaborare cu Gregory Porter, un talentat artist de muzică jazz. Cu 3 materiale discografice la activ, Porter a fost premiat în 2014 cu Grammy la categoria ”Best jazz vocal album” pentru discul ”Liquid Spirit”.

"Holding On" este disponibil pe iTunes și Spotify. Noi detalii cu privire la noul album Disclosure vor fi dezvăluite în curând.

Disclosure - "Holding On" ft. Gregory Porter

Disclosure lucrează în prezent la cel de-al doilea album din carieră. Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au mărturisit că pentru noul material au colaborat cu artiști remarcabili.

„Sunt câțiva artiști grozavi pe noul album. Artiști din toate colțurile lumii.”

Cei doi și-au exprimat, de asemenea, dorința de a nu fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Comentează

Trending