Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Disclosure dă tonul verii cu noul single "Bang That" - AUDIO

Grupul britanic de synthpop Disclosure a lansat un nou single intitulat "Bang That". Piesa este concepută special pentru playlistul de vacanță din sezonul de vară.
Disclosure

Disclosure

Disclosure întâmpină vara cu o piesă nouă, ce va fi inclusă pe următorul album al trupei, momentan în lucru. Noul single se numește "Bang That" și este compus de membrii grupului, Howard Lawrence și Guy Lawrence, împreună cu Julian Shamou.

"Pe măsură ce înregistrările pentru album progresează vă oferim ceva care să vă țină companie pe timpul verii. Avem piesa asta inclusă în playlistul nostru de ceva timp și nu ne-am putut abține să nu vi-l împărtășim. Sperăm să vă placă....avem multe alte surprize!" - Disclosure

"Bang That" a avut premiera la BBC Radio 1. Single-ul este disponibil pe iTunes și Spotify.

Disclosure - "Bang That" - AUDIO

Disclosure lucrează în prezent la cel de-al doilea album. Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au mărturisit că pentru noul material au colaborat cu artiști remarcabili.

"Sunt câțiva artiști grozavi pe noul album. Artiști din toate colțurile lumii."

Cei doi și-au exprimat, de asemenea, dorința de a nu fi etichetați drept ”artiști house”.

"O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună."

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. "Settle" a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile "Latch" și "White Noise".

Citește mai multe despre Disclosure
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Legenda muzicii R&B, Ben E King a murit la vârsta de 76 de ani

Celebrul cântăreț de soul și R&B, Ben E King s-a stins din viață pe 30 aprilie 2015. Interpretul hitului "Stand...

Închide