Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Disclosure dă tonul verii cu noul single "Bang That" - AUDIO

Grupul britanic de synthpop Disclosure a lansat un nou single intitulat "Bang That". Piesa este concepută special pentru playlistul de vacanță din sezonul de vară.

Publicat

pe

Disclosure
Disclosure

Disclosure întâmpină vara cu o piesă nouă, ce va fi inclusă pe următorul album al trupei, momentan în lucru. Noul single se numește "Bang That" și este compus de membrii grupului, Howard Lawrence și Guy Lawrence, împreună cu Julian Shamou.

"Pe măsură ce înregistrările pentru album progresează vă oferim ceva care să vă țină companie pe timpul verii. Avem piesa asta inclusă în playlistul nostru de ceva timp și nu ne-am putut abține să nu vi-l împărtășim. Sperăm să vă placă....avem multe alte surprize!" - Disclosure

"Bang That" a avut premiera la BBC Radio 1. Single-ul este disponibil pe iTunes și Spotify.

Disclosure - "Bang That" - AUDIO

Disclosure lucrează în prezent la cel de-al doilea album. Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au mărturisit că pentru noul material au colaborat cu artiști remarcabili.

"Sunt câțiva artiști grozavi pe noul album. Artiști din toate colțurile lumii."

Cei doi și-au exprimat, de asemenea, dorința de a nu fi etichetați drept ”artiști house”.

"O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună."

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. "Settle" a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile "Latch" și "White Noise".

Trending