Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

David Duchovny a lansat "Positively Madison Avenue", o piesă inspirată de Bob Dylan - AUDIO

Carismaticul actor din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny, a lansat piesa "Positively Madison Avenue", inspirată de muzica lui Bob Dylan și dezgustul față de comercialismul excesiv promovat prin canalele media. Melodia este inclusă pe albumul de debut "Hell Or Highwater", ce va fi lansat pe piață pe 12 mai 2015.
David Duchovny

David Duchovny

Premiat la Globurile de Aur pentru rolurile principale din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny pare să-și fi descoperit o nouă latură artistică. Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, „Yoshimi Battles the Pink Robots„, din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

”Din momentul în care am început să cânt, m-am tot gândit <<Ar trebui să fiu în stare să scriu niște versuri>>. Și de atunci am tot alimentat ideea asta. A fost o reală plăcere întreaga experiență, indiferent cine va cumpăra albumul sau ce va crede lumea atunci când va apărea pe piață. Posibilitatea de a compune muzică și de a mă gândi ce piese aș putea să le cânt prietenilor mi-a salvat viața”, a povestit David Duchovny pentru revista Rolling Stone.

Albumul de debut al actorului se numește „Hell or Highwater” și include 12 piese cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock. Materialul va fi lansat pe 12 mai 2015prin intermediul casei de discuri ThinkSay Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9,99 dolari.

David Duchovny - ”Hell or Highwater” (copertă album)

David Duchovny - ”Hell or Highwater” (copertă album)

“Înregistrarea acestui album e un vis împlinit, chiar dacă nu am avut niciodată acest vis – pentru mine e un șoc în continuare felul în care s-a întâmplat toată povestea cu muzica. Ceea ce știu, însă, este că aceste piese mă reprezintă într-un mod în care nimic altceva nu a reușit să o facă până acum, așa încât sunt nerăbdător să le audă toată lumea”, a declarat David Duchovny în cadrul unei conferințe de presă.

Cum sună acest ”vis împlinit”? Vă puteți forma propria opinie ascultând piesa "Positively Madison Avenue". Melodia este compusă de David Duchovny și înregistrată împreună cu grupul de muzicieni Weather.

“E o piesă pe care am compus-o în urmă cu ceva ani, după ce m-am uitat la Super Bowl. Eram dezgustat de comercialismul la care erau expuși copiii mei și de faptul că și eu fac parte din mecanismul acesta. Îl iubesc pe Bob Dylan și cred că el poate să facă ce vrea - e o comoară și un om grozav, mi s-a părut că e un simbol potrivit pentru ceea ce simțeam în acea zi.“

David Duchovny - "Positively Madison Avenue" - AUDIO

Citește mai multe despre David Duchovny
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blur cântă "Tender" cu Jimmy Fallon - VIDEO

După succesul înregistrat în Marea Britanie cu noul album ”The Magic Whip”, membrii Blur sunt pregătiți să le transmită și...

Închide