Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Duchovny - "Let It Rain (Acoustic)" - AUDIO

Cu doar câteva zile rămase până la data lansării albumului său de debut, "Hell Or Highwater", David Duchovny dezvăluie o nouă piesă, intitulată "Let It Rain (Acoustic)". Conform actorului, versurile fac referire la efectele pozitive ale experiențelor neplăcute prin care trecem uneori.

Publicat

pe

David Duchovny
David Duchovny

"Piesa "Let It Rain" vorbește, în opinia mea, despre felul în care privim anumite lucruri pe care le considerăm dificile sau negative - acea zonă gri unde pare să nu existe niciun răspuns - o furtună puternică, un cutremur - iar acestea sunt experiențele care ne oferă claritate, înțelepciune și, în final, chiar plăcere. Așa încât, let it rain", a declarat David Duchovny pentru Billboard.

David Duchovny - "Let It Rain (Acoustic)" - AUDIO

Premiat la Globurile de Aur pentru rolurile principale din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny pare să-și fi descoperit o nouă latură artistică. Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, „Yoshimi Battles the Pink Robots„, din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

”Din momentul în care am început să cânt, m-am tot gândit <<Ar trebui să fiu în stare să scriu niște versuri>>. Și de atunci am tot alimentat ideea asta. A fost o reală plăcere întreaga experiență, indiferent cine va cumpăra albumul sau ce va crede lumea atunci când va apărea pe piață. Posibilitatea de a compune muzică și de a mă gândi ce piese aș putea să le cânt prietenilor mi-a salvat viața”, a povestit David Duchovny pentru revista Rolling Stone.

Albumul de debut al actorului se numește „Hell or Highwater” și include 12 piese cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock. Materialul va fi lansat pe 12 mai 2015 prin intermediul casei de discuri ThinkSay Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9,99 dolari.

Trending