Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Cursul Industria Muzicală Explicată (Cum să reușești în industria muzicală) începe în iunie la București

Artiștii și cei care doresc să-și construiască o carieră în industria muzicală au oportunitatea de a-și spori cunoștințele participând la Cursul Industria Muzicală Explicată (Cum să reușești în industria muzicală). Conceput și predat de Anca Lupeș, trainer certificat și deținătorul unui titlu de Master in Music Business obținut la Berklee College of Music, cursul oferă cele mai importante informații care stau la baza industriei muzicale.
Anca Lupeș în cadrul conferinței de presă On Air Music Awards 2014 pe 8 aprilie la Intercontinental

Anca Lupeș în cadrul conferinței de presă On Air Music Awards 2014 pe 8 aprilie la Intercontinental

Industria muzicală din România se dezvoltă pe zi ce trece. Apar din ce în ce mai mulți artiști și din ce în ce mai multe companii care îndeplinesc diferite funcții în acest domeniu – de la producție muzicală, la comunicare, booking, management, edituri muzicale etc.

Pentru artiști este un moment extrem de important în care – ca urmare a apariției și dezvoltării internetului și a tuturor tehnologiilor noi de producție și distribuție muzicală - industria se reașează pe baze noi. Influența concentrată până nu demult în mâinile câtorva case de discuri majore se fragmentează și se redistribuie unui număr din ce în ce mai mare de entități care își asumă funcții din ce în ce mai specializate.

Este momentul în care din ce în ce mai mulți artiști au o șansă să acceada la succes. Este momentul ca ei să afle cum se poate face asta, cum pot cuceri industria muzicală jucând după regulile ei. Cursul Industria Muzicală Explicată (IME) a apărut ca o urmare firească a acestei evoluții.

Cursul are o durată toatală de 24 de ore, repartizate în 6 zile a câte 4 ore/zi, după cum urmează: 16/17/18 iunie și 23/24/25/ iunie. Există numai 15 locuri disponibile la acest curs. După ocuparea celor 15 locuri, se va stabili și anunța o nouă perioadă pentru următoarea ediție IME. Pentru mai multe informații, accesati starmanagement.ro.

La finalul acestui curs participanții vor ști:

  • Cine este și ce drepturi are un artist
  • Din cine este formată echipa unui artist
  • Cum se promovează un artist
  • De unde câștigă bani un artist

Costul participării la curs:

  • early bird 1 (până pe 20 mai inclusiv): 450 lei
  • early bird 2 (până pe 15 iunie inclusiv): 470 lei
  • înainte de începerea cursului (16 iunie): 490 lei

Plata se poate face prin ordin de plata (OP) în contul Asociației Star Education cu numărul RO23 MILB 0000 0000 0267 1375 deschis la Millenium Bank, cu mențiunea “taxă participare curs IME” sau în numerar la sediul Asociatiei Star Education din Bd. Octavian Goga 12, bl. M23, sc. 2, et. 2, apt. 32, sector 3 (lângă Pasajul Mărășești) de luni până vineri, între orele 11:00 – 14:00.
Cei care efectuează plata taxei prin OP sunt rugați să trimită prin email la adresa [email protected] o copie a OP-ului pentru a fi înregistrați și a li se rezerva locul la curs.

Despre initiatorul cursului:

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria muzicală românească. Cel mai important avantaj al său este faptul că de-a lungul carierei a activat în aproape toate domeniile acestei industrii: – mass media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agenții de management și booking. În 2009 a fost primul absolvent din România al cursurilor de Master In Music Business la Berklee College of Music (Boston, USA).

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
România a intrat în finala Eurovision 2015, melodia trupei Voltaj trecând de prima semifinală

Piesa trupei Voltaj, "De la capăt" va concura pe 23 mai în finala Eurovision 2015. Prima semifinală a avut loc...

Închide