Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Corina aduce “Fetele din Balcani” în noul ei videoclip

Corina apare în ipostaza unei amazoane sexy din Est în noul ei videoclip ”Fetele din Balcani”. Piesa a fost realizată în colaborare cu Mira și Skizzo Skillz.

Publicat

pe

Corina - Fete din Balcani

Corina pregătește un nou clip incendiar, plin de forță și dinamism, amuzant, sexy și cu o temă foarte puternică - E vremea fetelor! Piesa Corinei, “Fete din Balcani” featuring Mira și Skizzo, un trap balcanic, este compusă și produsă de Vanotek - Studio Smash Production.

Corina la filmările noului videoclip

Corina la filmările noului videoclip

“Eu am avut întotdeauna încredere în forța, puterea seducției și carisma femeilor de la noi. Fete din Balcani va face însă o revoluție! Trebuie să ne asumăm calitățile acestea și să arătăm tuturor cine are controlul! Fete din Balcani este un clip despre femeile care nu se tem să arate cât sunt de speciale, despre forța amazoanelor din Est! Un clip foarte colorat și un spectacol al frumuseții – am alături 40 de dansatoare extrem de sexy și talentate, dar și niște băieți foarte frumosi. Este un clip foarte dinamic, prin care spunem: #cântămșidansăm. Și garantez ca asta vor simți și cei care îl vor vedea! ”, spune Corina Bud despre videoclipul “Fete din Balcani”, care se va lansa curând.

Timbrului inconfundabil al Corinei i se asociază un adevărat spectacol vizual în “Fete din Balcani”: 40 de dansatoare super sexy le vor arăta celor patru bărbați prezenți în videoclip ce înseamnă “Girl Power” – libertatea de a acționa dincolo de prejudecăți, seducție și forță.

corina2

Corina la filmările noului videoclip

Cei care vor viziona videoclipul “Fete din Balcani” o vor descoperi pe Corina, “regina amazoanelor din Est”, în ipostaze spectaculoase: de la machiaj și ținuta și pâna la atitudine. Plină de energie sau misterioasă, prezența hipnotică în anumite momente sau amuzantă, Corina le va oferi fanilor un amalgam de senzații în cel mai recent videoclip al său. Scena în care Corina, îmbrăcată doar într-un costum de baie, spală cu spumă colorată o mașină plină cu bărbați, iar la sfarsit este nevoie de un extinctor pentru a potoli spiritele, este una dintre cele mai amuzante din clip.

Trending