Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un nou concert Pink Martini în România o aduce pe solista China Forbes la București

Pink Martini revine pe 4 octombrie 2015 la Sala Palatului din București pentru o nouă aventură muzicală, de data aceasta alături de solista China Forbes. Biletele au fost deja puse în vânzare, putând fi achiziționate la prețuri de presale până pe data de 17 mai inclusiv.

Publicat

pe

China Forbes, solista Pink Martini
China Forbes, solista Pink Martini

Acordurile jazz, pop, muzică clasică și latino vor răsuna într-un concert specific Pink Martini. Trupa, deja prietenă a României, revine în acest an alături de solista China Forbes, nici ea străină de aceste meleaguri.

Sala Palatului va răsuna pe melodii deja consacrate, dar și pe piesele celui mai recent album "Dream a little dream". Albumul de studio cu numărul opt, apărut în 2014, este prima lansare internațională a Sofiei, Melaniei, Armandei și August von Trapp, adevărații strănepoți ai lui Captain și ai Mariei von Trapp, din celebrul musical "The Sound of Music" din 1965. De doi ani, atrași de Thomas Lauderdale în Oregon, cei patru frați au fost invitații speciali ai Pink Martini. Colaborarea a creat unele dintre cele mai frumoase armonii dintre ei și aranjamentele fantastice ale pianistului Thomas Lauderdale.

Pink Martini (cu China Forbes) - "Hey Eugene"

Până când nu te iubeam”, melodie românească original cântată de Maria Tănase, face acum parte din lista pieselor reintrepretate de Pink Martini în stilul caracteristic trupei. Aceasta a fost lansată în 2013 în limba română pentru a omagia centenarul nașterii Mariei Tănase, iar versurile au fost cântate de Storm Large, solista ce îi acompania pe Pink Martini în acel moment. În loc de un simplu salut de revedere, cuvintele rostite pe scenă au fost: “Sper că vom reveni în București și că, atunci când o vom face, Roșia Montană să fie la fel de frumoasă și verde!”

Pink Martini a luat ființă in 1994, in orasul Oregon, Portland, orasul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul trupei. În acea perioadă, acesta era active în lumea politică, iar participările sale la diferite evenimente caritabile l-au convins că poate fonda o mică orchestră alături de care să combată zgomotul și suntele mediocre pe care unii le puneau sub titulatura muzicii. Odată cu înființarea trupei care explorează fiecare sunet al lumii și care îmbină stilurile musicale cu măiestrie, Thomas Lauderdale s-a retras din viața politică și s-a concentrat pe acest proiect care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul.

Prețurile biletelor la concertul Pink Martini din București, 2015:

Biletele pentru concertul Pink Martini de pe 4 octombrie 2015 au prețuri de presale până pe 17 mai inclusiv, respectiv 108 lei, 130 lei, 171 lei și 198 lei, în funcție de categorie (categoria VIP nu va beneficia de preț de presale). Începând cu 18 mai, tichetele costă 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei și 250 pentru categoria VIP. Copiii de până la vârsta de 3 ani au acces gratuit.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 4 octombrie 2015

Pink Martini

Loc
Sala Palatului

Trending