Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul OneRepublic din București, declarat SOLD OUT. Biletele au fost suplimentate

Concertul OneRepublic ce se va desfășura pe 4 iunie la Arenele Romane din București a fost declarat sold out. Ca urmare a multiplelor cereri, organizatorii vor face o suplimentare de locuri, astfel că începând de astăzi, 7 mai, un număr limitat de bilete vor fi puse la dispoziția celor interesați.

Publicat

pe

OneRepublic
OneRepublic

Primul show OneRepublic organizat în România se va desfășura cu casa închisă. Toate biletele puse la vânzare sunt epuizate, însă, ca urmare a interesului ridicat pentru acest eveniment, organizatorii concertului împreună cu echipa de producție a trupei au regândit set-up-ul scenei astfel încât să fie posibilă suplimentarea numărului de locuri disponibile.

Așadar, fanii OneRepublic din România au la dispoziție, în număr limitat, ultimele bilete pentru concertul din 4 iunie. Aceste ultime bilete sunt disponibile la prețul de 120 de lei, fiind locuri cu vedere laterală și posibilitate de vizibilitate redusă.

RECOMANDARE: Interviu cu Drew Brown de la OneRepublic: „Avem cel mai tare job din lume”

OneRepublic

OneRepublic

Lansată la începutul anilor 2000, OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

Primul single, „Apologize”, a devenit un hit incontestabil, versiunea remixata de Timbaland ajungând pe prima pozitie a clasamentelor muzicale din 16 țări, aducându-le totodată și prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, „Stop and Stare”, a reușit, de asemenea, să se poziționeze bine în clasamentele Billboard, albumul de debut ajungând să fie răsplătit cu mai multe discuri de platină și aur pentru numărul de vânzări înregistrate. Seria pieselor de succes a continuat cu single-uri precum „All the Right Moves”, „Secrets”, „Marchin On” sau „Good Life”, cea din urmă ajungând rapid în primele zece poziții din Billboard Hot 100.

Native”, al treilea album, a fost lansat în luna martie a anului trecut, debutând direct pe locul 4 în Billboard 200. „Feel Again”, „If I Lose Myself” și „Counting Stars” au consolidat statutul trupei care, single după single, cucerește clasamentele muzicale, trecandu-și în palmares noi distincții și nominalizări.

OneRepublic - Counting Stars

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 4 iunie 2015

OneRepublic

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending