Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Concert Arash la București în noiembrie 2015

Arash vine pe 24 noiembrie 2015 în România pentru a susține un concert de amploare la Sala Palatului. Dacă în urmă cu 7 ani, solistul a făcut cunoștință cu publicul din țară cântând la Mamaia, de data aceasta, artistul va face un show de zile mari pe o scenă din București. Biletele pentru noul concert au prețuri de presale până pe data de 8 iunie 2015.
Arash

Arash

Actor, dansator, entertainer și producător muzical, Arash promite că la București va susține un show plin de energie, un adevărat party pentru toți iubitorii muzicii dance actuale. Ecrane uriașe, proiecții laser, lumini inteligente, dar, cele mai importante elemente ale mega evenimentului: muzica live și multă voie bună. Toate acestea, plus alte surprize de proporții vor transforma seara de 24 noiembrie, într-o experiență concertistică greu de egalat.

Arash este cunoscut publicului din România grație hiturilor care ocupă și astăzi cele mai înalte poziții în topurile muzicale, precum ”Broken Angel”, ”One love”, ”She makes me go”, ”Temptation” , ”Chori Chori”, ”Boro Boro” –inclus pe coloana sonoră a filmului bollywoodian ”Bluffmaster”.

Arash feat. Helena - "One Day"

În istoria antică persană, Arash a fost un erou care a salvat viețile a mai multor mii de oameni. Arash Labaf s-a născut la 23 aprilie 1977, în Teheran, Iran. La vârsta de 10 ani, el și familia lui s-au mutat în Malmo, Suedia, unde locuieste și în prezent.

După absolvirea colegiului, a început să compună muzică. În 2004, lansează single-ul ”Boro, Boro”, ce a fost number one timp de 4 săptămâni la rând în topurile din Suedia. În următorii doi ani, numele și muzica lui au devenit cunoscute la nivel internațional, susținând concerte în Europa și Statele Unite.

A concertat în fața a 100.000 spectatori, în Kazakhstan și 120.000, în Polonia. În 2013, Arash a lansat împreună cu Sean Paul piesa ”She makes me go”, iar lista numelor mari din muzica internațională este completată de cel al lui Shaggy și al lui Lumidee.

În palmares, are 28 de single-uri lansate, trei albume de studio și 18 videoclipuri. Arash a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Serbia, Slovacia, România, SUA. De asemenea, și-a făcut debutul și în cinematografie, jucând alături de Monica Bellucci în ”Rhino Season”.

Prețuri bilete concert Arash la Sala Palatului:

Biletele pentru concertul Arash de la Sala Palatului pot fi cumpărate la preț de presale până la data de 8 iunie 2015 inclusiv.

  • GOLDEN VIP: 245 lei (presale) / GOLDEN VIP: 285 lei (începând cu data de 9 iunie)
  • VIP: 215 lei (presale) / VIP: 245 lei (începând cu data de 9 iunie)
  • CAT I: 185 lei (presale) / CAT I.: 210 lei (începând cu data de 9 iunie)
  • CAT II: 155 lei (presale) / CAT II. : 185 lei (începând cu data de 9 iunie)
  • CAT III: 125 lei (presale) / CAT III.: 145 lei (începând cu data de 9 iunie)
  • CAT IV: 110 lei (presale) / CAT IV.: 125 lei (începând cu data de 9 iunie)

Citește mai multe despre Arash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inspirată de artista suedeză Robyn, Lorde lucrează la un nou album

Lorde a dezvăluit noi detalii cu privire la noul ei album, așteptat pe piață spre finalul acestui an. Tânăra artistă...

Închide