Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Chris Cornell (Soundgarden) lansează un nou album solo, "Higher Truth"

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, va lansa toamna aceasta un nou album solo, intitulat "Higher Truth". Discul va apărea după o pauză de 6 ani de la materialul precedent, "Scream".
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell revine toamna aceasta cu cel de-al patrulea album solo, "Higher Truth". Înregistrările pentru acest disc au început în ianuarie 2015, fiind finalizate în luna martie.

”Ultima zi de înregistrări pentru albumul meu solo ! Mulțumesc Brendan, Tom și Kyle”, scria Chris Cornell pe pagina sa de Facebook pe 19 martie, atașând mesajului o poză din studio.

Chris Cornell (Soundgarden) în studioul de înregistrări

Chris Cornell (Soundgarden) în studioul de înregistrări

Noul album "Higher Truth" va fi lansat în luna septembrie, indică Blabbermouth, solistul Soundgarden urmând să promoveze piese de pe noul album în cadrul următoarelor concerte din Australia și Noua Zeelandă. Setlistul pentru aceste show-uri va fi compus din hituri vechi și melodii de pe discul "Higher Truth" interpretate ”unplugged, într-un set up intim și personal”.

Chris Cornell - Turneu solo 2015:

  • 20 noiembrie 2015 - Isaac Theatre Royal, Christchurch, New Zealand
  • 23 noiembrie 2015 - Michael Fowler Centre, Wellington, New Zealand
  • 26 noiembrie 2015 - ASB Theatre, Auckland, New Zealand
  • 30 noiembrie 2015 - QPAC Concert Hall, South Brisbane, Australia
  • 4 decembrie 2015 - Palais Theatre, Melbourne, Australia
  • 7  decembrie 2015 -  Festival Theatre, Adelaide, Australia
  • 8 decembrie 2015 - Perth Concert Hall, Perth, Australia
  • 11 decembrie 2015 -  Opera House, Sydney, Australia
  • 12 decembrie 2015 -  Opera House, Sydney, Australia

"Higher Truth" vine după o pauză de 6 ani de la albumul precedent, "Scream", produs de Timbaland și criticat pentru sound-ul său urban / pop.

În perioada următoare, Chris Cornell va putea fi urmărit live și alături de colegii din Soundgarden, trupa având programat un concert pe 11 iulie, în Ontario, în cadrul Big Music Fest.

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează noul album "Honeymoon" în septembrie

La aproximativ un an de la apariția albumului ”Ultraviolence”, Lana Del Rey anunță lansarea unui nou disc. Intitulat "Honeymoon", cel...

Închide