Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Chris Cornell (Soundgarden) lansează un nou album solo, "Higher Truth"

Solistul Soundgarden, Chris Cornell, va lansa toamna aceasta un nou album solo, intitulat "Higher Truth". Discul va apărea după o pauză de 6 ani de la materialul precedent, "Scream".
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell revine toamna aceasta cu cel de-al patrulea album solo, "Higher Truth". Înregistrările pentru acest disc au început în ianuarie 2015, fiind finalizate în luna martie.

”Ultima zi de înregistrări pentru albumul meu solo ! Mulțumesc Brendan, Tom și Kyle”, scria Chris Cornell pe pagina sa de Facebook pe 19 martie, atașând mesajului o poză din studio.

Chris Cornell (Soundgarden) în studioul de înregistrări

Chris Cornell (Soundgarden) în studioul de înregistrări

Noul album "Higher Truth" va fi lansat în luna septembrie, indică Blabbermouth, solistul Soundgarden urmând să promoveze piese de pe noul album în cadrul următoarelor concerte din Australia și Noua Zeelandă. Setlistul pentru aceste show-uri va fi compus din hituri vechi și melodii de pe discul "Higher Truth" interpretate ”unplugged, într-un set up intim și personal”.

Chris Cornell - Turneu solo 2015:

  • 20 noiembrie 2015 - Isaac Theatre Royal, Christchurch, New Zealand
  • 23 noiembrie 2015 - Michael Fowler Centre, Wellington, New Zealand
  • 26 noiembrie 2015 - ASB Theatre, Auckland, New Zealand
  • 30 noiembrie 2015 - QPAC Concert Hall, South Brisbane, Australia
  • 4 decembrie 2015 - Palais Theatre, Melbourne, Australia
  • 7  decembrie 2015 -  Festival Theatre, Adelaide, Australia
  • 8 decembrie 2015 - Perth Concert Hall, Perth, Australia
  • 11 decembrie 2015 -  Opera House, Sydney, Australia
  • 12 decembrie 2015 -  Opera House, Sydney, Australia

"Higher Truth" vine după o pauză de 6 ani de la albumul precedent, "Scream", produs de Timbaland și criticat pentru sound-ul său urban / pop.

În perioada următoare, Chris Cornell va putea fi urmărit live și alături de colegii din Soundgarden, trupa având programat un concert pe 11 iulie, în Ontario, în cadrul Big Music Fest.

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey lansează noul album "Honeymoon" în septembrie

La aproximativ un an de la apariția albumului ”Ultraviolence”, Lana Del Rey anunță lansarea unui nou disc. Intitulat "Honeymoon", cel...

Închide