Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Brandon Flowers - "I Can Change" - LYRIC VIDEO

Brandon Flowers a lansat un lyric video pentru noul single "I Can Change". Piesa include un fragment audio din piesa ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat și un vers interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.
Brandon Flowers

Brandon Flowers

După ”Can’t Deny My Love”, primul single dezvăluit de pe noul album,  Brandon Flowers continuă promovarea albumului “The Desired Effect” cu o piesă disco, inspirată de hitul ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat. Noul single al solistului The Killers se numește "I Can Change" și include un pasaj interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.

"Sunt un mare fan Pet Shop Boys, iar Ariel (producătorul) este și el un mare fan al trupei. Am discutat despre ideea de a colabora cu el atunci când am ajuns la câteva secunde moarte în piesă și am început să ne gândim că am avea nevoie de ceva pentru acea porțiune. Am ajuns la concluzia că s-ar potrivi un fragment narativ, și ce alt muzician s-ar fi potrivit mai bine în acest rol dacă nu Neil Tennant! Vocea lui este inconfundabilă. Așa că i-am trimis un sms în care îl rugam să-mi trimită o înregistrare cu el citind versul ”When you're looking for a change?”, asta fără ca el să audă piesa sau să știe tempo-ul. Și cam asta a fost. Mi-a trimis înregistrarea și noi am inclus-o pe negativul piesei direct de pe telefon. Am terminat totul în 20 de secunde", a povestit Brandon Flowers pentru Billboard.

Brandon Flowers - "I Can Change" - LYRIC VIDEO

Într-un interviu acordat recent, solistul The Killers a mărturisit că este extrem de nerăbdător să vadă reacția publicului la noul album și că este încântat de faptul că nu a mai avut rețineri pe partea de compoziție.

„Atunci când am lansat primul album am avut rețineri. Dar acum, cu noul album, nu am mai ținut cont de aceste rețineri. Vreau să compun cele mai bune piese pe care sunt capabil să le scriu și să le lansez pe piață acum. (…) Vreau să spun adevărul. Iar adevărul e că uneori iubesc piesele pop – respect felul în care acestea sunt scrise și istoria lor. Iubesc, totodată, ideea de a spune povești și de a individualiza un stil prin propriile experiențe și observații. Dacă aceste lumi sunt conectate, atunci ai reușit”, a declarat Brandon Flowers pentru revista Rolling Stone, fiind vădit entuziasmat de felul în care s-a închegat noul său material solo.

Albumul “The Desired Effect” a fost lansat pe 18 mai 2015.

Tracklist “The Desired Effect” – Brandon Flowers:

  1. Dreams Come True
  2. Can’t Deny My Love
  3. I Can Change
  4. Still Want You
  5. Between Me and You
  6. Lonely Town
  7. Diggin’ Up the Heart
  8. Never Get You Right
  9. Untangled Love
  10. They Way It’s Always Been

Citește mai multe despre Brandon Flowers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă toate melodiile finaliste la Eurovision 2015 - VIDEO

Votează melodia preferată dintre finalistele din acest an de la Eurovision. Ascultă concurenții de pe 23 mai și participă la...

Închide