Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Imagine DragonsImagine Dragons sărbătorește un deceniu de activitate cu muzică nouă - TEASER Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!"

Brandon Flowers a lansat o piesă nouă, "I Can Change" - AUDIO

Brandon Flowers a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul solo "The Desired Effect". "I Can Change" include un fragment audio din piesa ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat și un vers interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.
Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

Brandon Flowers (vocalistul The Killers)

După ”Can’t Deny My Love”, primul single dezvăluit de pe noul album,  Brandon Flowers continuă promovarea albumului “The Desired Effect” cu o piesă disco, inspirată de hitul ”Smalltown Boy” al trupei Bronski Beat. Noul single al solistului The Killers se numește "I Can Change" și include un pasaj interpretat de Neil Tennant de la Pet Shop Boys.

"Sunt un mare fan Pet Shop Boys, iar Ariel (producătorul) este și el un mare fan al trupei. Am discutat despre ideea de a colabora cu el atunci când am ajuns la câteva secunde moarte în piesă și am început să ne gândim că am avea nevoie de ceva pentru acea porțiune. Am ajuns la concluzia că s-ar potrivi un fragment narativ, și ce alt muzician s-ar fi potrivit mai bine în acest rol dacă nu Neil Tennant! Vocea lui este inconfundabilă. Așa că i-am trimis un sms în care îl rugam să-mi trimită o înregistrare cu el citind versul ”When you're looking for a change?”, asta fără ca el să audă piesa sau să știe tempo-ul. Și cam asta a fost. Mi-a trimis înregistrarea și noi am inclus-o pe negativul piesei direct de pe telefon. Am terminat totul în 20 de secunde", a povestit Brandon Flowers pentru Billboard.

Brandon Flowers - "I Can Change" - AUDIO

Într-un interviu acordat recent, solistul The Killers a mărturisit că este extrem de nerăbdător să lanseze noul album și că este încântat de faptul că nu a mai avut rețineri pe partea de compoziție.

„Atunci când am lansat primul album am avut rețineri. Dar acum, cu noul album, nu am mai ținut cont de aceste rețineri. Vreau să compun cele mai bune piese pe care sunt capabil să le scriu și să le lansez pe piață acum. (…) Vreau să spun adevărul. Iar adevărul e că uneori iubesc piesele pop – respect felul în care acestea sunt scrise și istoria lor. Iubesc, totodată, ideea de a spune povești și de a individualiza un stil prin propriile experiențe și observații. Dacă aceste lumi sunt conectate, atunci ai reușit”, a declarat Brandon Flowers pentru revista Rolling Stone, fiind vădit entuziasmat de felul în care s-a închegat noul său material solo.

Albumul “The Desired Effect” va fi lansat pe 18 mai 2015. Până atunci discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist “The Desired Effect” – Brandon Flowers:

  1. Dreams Come True
  2. Can’t Deny My Love
  3. I Can Change
  4. Still Want You
  5. Between Me and You
  6. Lonely Town
  7. Diggin’ Up the Heart
  8. Never Get You Right
  9. Untangled Love
  10. They Way It’s Always Been

Citește mai multe despre Brandon Flowers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Disclosure dă tonul verii cu noul single "Bang That" - AUDIO

Grupul britanic de synthpop Disclosure a lansat un nou single intitulat "Bang That". Piesa este concepută special pentru playlistul de...

Închide