Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele de o zi la Untold Festival, în vânzare în ediție limitată - PREȚ

Biletele de o zi la Untold Festival din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare în ediție limitată. Pentru fiecare zi a evenimentului sunt disponibile, la preț de presale, câte 1000 de bilete. În cadrul evenimentului, ce se va desfășura în perioada 30 iulie - 2 august, vor concerta Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și mulți alții.

Publicat

pe

Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold
Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold

Untold Festival, unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale anului 2015 în România, îi va aduce pe scena de la Cluj pe cei mai populari DJ, artiști și producători ai momentului. Lista confirmărilor, ce nu a fost încă definitivată, include nume sonore precum Avicii, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Premier, David Guetta, Patrice, Tom Odell, John Newman și mulți alții.

Publicul are acum la dispoziție posibilitatea de a achiziționa și bilete de o zi pentru Untold Festival. Momentan sunt puse în vânzare 4000 de astfel de bilete, câte 1000 pentru fiecare zi a festivalului.

Preț bilete de o zi la Untold Festival:

  • 139,32 lei (în presale, pentru orice zi a festivalului)

Concertele headlinerilor au fost stabilite. Cei care doresc să asiste la show-ul artistului lor preferat o pot face fie achiziționând un abonament, fie un bilet de o zi.

  • Joi, 30 iulie: Dimitri Vegas & Like Mike
  • Vineri, 31 iulie: Avicii
  • Sâmbătă, 1 august: Armin van Buuren
  • Duminică, 2 august: David Guetta

Cazarea la Untold Festial:

Pentru o experiență inedită, organizatorii pun la dispoziție o zonă de camping accesibilă tuturor participanților în limita locurilor disponibile, care va fi îngrădită și păzită permanent. În interiorul acesteia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena

Industria muzicala

David Guetta și OneRepublic au reînviat succesul piesei "Dragostea din tei" - VIDEO

DJ-ul David Guetta, în colaborare cu trupa OneRepublic, a lansat melodia "I Don't Wanna Wait", care include refrenul piesei "Dragostea din tei".

Publicat

pe

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait │ FOTO: captură YouTube / David Guetta

Piesa lansată de David Guetta în colaborare cu OneRepublic marchează aniversarea a 20 de ani de la triumful internațional al piesei originale "Dragostea din tei". Dan Bălan, autorul hitului "Dragostea din tei", nu a fost inițial de acord să permită utilizarea melodiei sale de către David Guetta. Artistul a avut anumite rezerve, dorind ca piesa să fie ajustată conform viziunii sale artistice.

"Am permis acordul după ce s-au făcut câteva modificări în producție care, după părerea mea, trebuiau făcute pentru ca piesa să capete mai multă energie", a declarat Dan Bălan.

Între anii 2004-2005, "Dragostea din tei" a devenit un fenomen, fiind inclusă de revista Rolling Stone în top 50 cele mai vândute piese din toate timpurile, alături de nume legendare precum The Beatles, Queen, Michael Jackson și Nirvana. Melodia a ocupat locul întâi în clasamentele din 32 de țări timp de 16 săptămâni, un succes rar întâlnit în istoria muzicii pop.

În Franța, de exemplu, chart-ul Billboard a listat simultan cinci versiuni ale piesei "Dragostea din tei" în top 20, evidențiind un fenomen fără precedent în industria muzicală mondială. Varianta originală a trupei O-Zone s-a clasat pe primul loc, urmată de cover-ul trupei Haiducii pe locul doi, iar alte trei cover-uri ale aceleiași piese, interpretate în limba franceză, au ocupat, de asemenea, poziții în același top 20. Pentru autorul original al piesei, acest lucru ar fi însemnat că a scris simultan 5 hituri.

Au urmat numeroase versiuni în diverse limbi care au atins prima poziție în clasamentele țărilor de origine. De exemplu, varianta braziliană "Festa no Ape", interpretată în portugheză, a ajuns numărul 1 în Brazilia, fiind urmată de sute de adaptări în peste 35 de limbi străine.

Melodia a fost selectată pentru coloana sonoră a mai multor producții de la Hollywood, inclusiv în filme precum "Happy Feet", "Chicken Little" sau drama "It's Only the End of the World" al lui Xavier Dolan, distins cu Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în anul 2016.

Succesul a continuat cu piesa "Live Your Life", unde Rihanna și T.I. au preluat refrenul "Dragostea din tei". Această colaborare i-a adus lui Dan Bălan o nominalizare la premiile Grammy, marcând o premieră pentru un artist din țara sa. "Live Your Life" a ocupat, de asemenea, prima poziție în Billboard-ul american, menținându-se în top timp de 6 săptămâni. Această versiune a fost inclusă și în mai multe filme de la Hollywood, cum ar fi "Hangover" sau "The Mitchells vs. The Machines".

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

SAGA Festival 2024 are primii artişti anunţaţi: Armin Van Buuren e cap de afiş

Perioada de Crăciun din 2023 înseamnă şi primele anunţuri cu privire la marile festivaluri din 2024. Azi spre exemplu aflăm că Armin van Buuren este headliner la SAGA Festival 2024. Ceilalţi artişti anunţaţi îi aflaţi în articol.

Publicat

pe

Poster SAGA Festival 2024
Poster SAGA Festival 2024 │ FOTO: ALDA

Armin van Buuren va aduce unul dintre set-urile lui trademark, extra lungi la SAGA Festival în 2024. Vă reamintesc că festivalul de muzică electronică se desfăşoară pe 5, 6 şi 7 iulie 2024 la Aeroportul Romaero. Pe lângă DJ-ul olandez au mai fost anunţaţi şi alţi artişti din lineup, precum ARTBAT, Dennis Lloyd, James HYPE, Loreen, Nico Moreno şi RAYE.

Armin e cunoscut pentru apariţiile sale de foarte multe ore de la UNTOLD Festival, stabilind record după record. DJ-ul în vârstă de 46 de ani este şi creatorul celui mai celebru şi longeviv show radio din lume, "A State of Trance". Este transmis din 2001 şi are peste 40 de milioane de ascultători în 84 de ţări, prin 100 de posturi radio.

Van Buuren a fost numit "DJ-ul numărul 1" de către reputata revistă DJ Mag de 5 ori, dintre care 4 au fost în ani consecutivi. În 2022 a termnat pe locul 5. A primit şi nominalizare la premiile Grammy în 2014 pentru single-ul "This is What I Feels Like". Ultimul album lansat a fost "Feel Again" din 2023, după "Balance" în 2019. În 2024 va lansa albumul "Breathe In". Armin a mixat la UNTOLD în 2023, 2019, 2018, 2017, dar şi la ediţia din Dubai a UNTOLD, pe Burj Khalifa.

La ediţia din 2023 a SAGA Festival headliner a fost Skrillex, iar din păcate Lil Nas X şi Wiz Khalifa nu au mai putut ajunge la eveniment. Skrillex şi-a extins set-ul până la 5 ore pentru a îl înlocui pe Lil Nas X. Au participat 165.000 de oameni şi printre artiştii care s-au putut asculta live s-au numărat Delia, Loreen, Fisher, Hot Since 82, Sickick, Spike, Alan Walker, BUG Mafia şi Adam Beyer.

Citește în continuare

Trending