Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Biletele de o zi la Untold Festival, în vânzare în ediție limitată - PREȚ

Biletele de o zi la Untold Festival din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare în ediție limitată. Pentru fiecare zi a evenimentului sunt disponibile, la preț de presale, câte 1000 de bilete. În cadrul evenimentului, ce se va desfășura în perioada 30 iulie - 2 august, vor concerta Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și mulți alții.
Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold

Armin van Buuren, Dimitri Vegas și Like Mike și Tom Odell, confirmați la Untold

Untold Festival, unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale anului 2015 în România, îi va aduce pe scena de la Cluj pe cei mai populari DJ, artiști și producători ai momentului. Lista confirmărilor, ce nu a fost încă definitivată, include nume sonore precum Avicii, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Premier, David Guetta, Patrice, Tom Odell, John Newman și mulți alții.

Publicul are acum la dispoziție posibilitatea de a achiziționa și bilete de o zi pentru Untold Festival. Momentan sunt puse în vânzare 4000 de astfel de bilete, câte 1000 pentru fiecare zi a festivalului.

Preț bilete de o zi la Untold Festival:

  • 139,32 lei (în presale, pentru orice zi a festivalului)

Concertele headlinerilor au fost stabilite. Cei care doresc să asiste la show-ul artistului lor preferat o pot face fie achiziționând un abonament, fie un bilet de o zi.

  • Joi, 30 iulie: Dimitri Vegas & Like Mike
  • Vineri, 31 iulie: Avicii
  • Sâmbătă, 1 august: Armin van Buuren
  • Duminică, 2 august: David Guetta

Cazarea la Untold Festial:

Pentru o experiență inedită, organizatorii pun la dispoziție o zonă de camping accesibilă tuturor participanților în limita locurilor disponibile, care va fi îngrădită și păzită permanent. În interiorul acesteia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van BuurenAviciiDavid GuettaJohn NewmanTom Odell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele Julio Iglesias de la Cluj și București NU AU FOST ANULATE, precizează organizatorii

Datele concertelor pe care Julio Iglesias și fiul său le au programate la București și Cluj rămân neschimbate, au precizat...

Închide