Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii a lansat o nouă versiune a piesei "Feeling Good" - AUDIO

Avicii a produs o nouă versiune a piesei "Feeling Good", una dintre melodiile după care s-au realizat cele mai multe coveruri. Compoziția a fost scrisă de Anthony Newley și Leslie Bricusse, cea mai cunoscută versiune a sa fiind cea înregistrată de Nina Simone în 1965.

Publicat

pe

Avicii
Avicii

Avicii și-a pus amprenta pe una dintre bijuteriile muzicii jazz. Noul single al producătorului este un remake al piesei "Feeling Good", înregistrate de-a lungul timpului de artiști precum Nina Simone, Muse, Michael Buble și George Michael. Remixul realizat de DJ va fi inclus pe coloana sonoră a noii campanii publicitare a brandului de mașini Volvo.

Avicii - "Feeling Good" - AUDIO

Avicii lucrează în prezent și la următorul său disc, ”Stories”, ce va avea un sound electro-dance cu un twist de rock alternativ, punk și metal. Cum vor fi încorporate toate aceste genuri muzicale nu se știe încă, însă fuziunea va stârni cu siguranță curiozitatea multora. Pe această alăturare atipică de stiluri mizează probabil și producătorul suedez, devenit cunoscut la nivel internațional prin intermediul unor colaborări inspirate cu Aloe Blacc (“Wake Me Up!”) și Salem Al Fakir (“Hey Brother”).

Pentru cel de-al doilea disc din carieră, Avicii i-a cooptat pe Serj TankianJon Bon Joviși Billie Joe Armstrong. Producătorul a avut în lucru în jur de 70 de piese.

“Noul disc va fi orientat spre piese puternice. ‘True’ (albumul de debut) a fost o primă încercare, o împachetare a muzicii electronice în formatul unor piese.” –Avicii

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Avicii va concerta anul acesta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena

Trending