Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele și-a serbat ziua de naștere costumată în artistul ei preferat - FOTO

Adele a mulțumit pe Twitter pentru urările primite de ziua ei, împărtășind cu această ocazie câteva poze inedite, în care apare costumată în artistul ei preferat. Fotografiile au fost realizate cu prilejul petrecerii date pe 5 mai, când artista a sărbătorit împlinirea vârstei de 27 de ani.

Publicat

pe

Adele
Adele

Deși nu obișnuiește să transmită prea multe mesaje pe Twitter, Adele a făcut o excepție cu ocazia zilei sale de naștere. Îndrăgita artistă britanică a mulțumit recent fanilor și celor apropiați pentru urările primite pe 5 mai printr-un scurt ”tweet” și câteva poze inedite.

"Vă mulțumesc pentru urările de ziua mea, m-am simțit minunat. Am fost eroul meu #gottahavefaith", a scris Adele pe contul său de Twitter.

Eroul la care se referă Adele este George Michael, costumația artistei fiind cea folosită în videoclipul piesei "Faith". În acest clip, lansat în 1987, George Michael este un ”bad boy” veritabil, vestimentația fiind reprezentativă pentru perioada anilor '80: jachetă de piele, blugi și cizme de cowboy. Piesa promovată prin acest vizual, "Faith", a fost declarată ”Single-ul anului 1988” în SUA și certificată cu aur în Canada, America și Olanda.

George Michael - "Faith" (US Version)

Adele lucrează în prezent la cel de-al 3-lea album din carieră, despre care nu se cunosc încă informații oficiale, majoritatea detaliilor apărute în presă fiind ”pe surse”.

Conform ultimelor informații publicate de tabloidul britanic The Sun, Damon Albarn (Blur, Gorillaz) s-ar afla pe lista posibililor producători.

„Damon și Adele au avut o discuție legată de noul ei album și despre posibilitatea unei colaborări în viitor. A scris și produs piese pop grozave pentru Gorillaz și compoziții mai lente pentru artiști precum Bobby Womack. Cu siguranță are sfaturi bune de oferit după cei 25 de ani de activitate în această industrie”, a declarat o sursă anonimă pentru The Sun.

Informația nu a fost confirmată, însă editorii publicației relatează că cei doi au fost văzuți intrând împreună în studioul de înregistrări din West London.

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending