Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Adele și-a serbat ziua de naștere costumată în artistul ei preferat - FOTO

Adele a mulțumit pe Twitter pentru urările primite de ziua ei, împărtășind cu această ocazie câteva poze inedite, în care apare costumată în artistul ei preferat. Fotografiile au fost realizate cu prilejul petrecerii date pe 5 mai, când artista a sărbătorit împlinirea vârstei de 27 de ani.
Adele

Adele

Deși nu obișnuiește să transmită prea multe mesaje pe Twitter, Adele a făcut o excepție cu ocazia zilei sale de naștere. Îndrăgita artistă britanică a mulțumit recent fanilor și celor apropiați pentru urările primite pe 5 mai printr-un scurt ”tweet” și câteva poze inedite.

"Vă mulțumesc pentru urările de ziua mea, m-am simțit minunat. Am fost eroul meu #gottahavefaith", a scris Adele pe contul său de Twitter.

Eroul la care se referă Adele este George Michael, costumația artistei fiind cea folosită în videoclipul piesei "Faith". În acest clip, lansat în 1987, George Michael este un ”bad boy” veritabil, vestimentația fiind reprezentativă pentru perioada anilor '80: jachetă de piele, blugi și cizme de cowboy. Piesa promovată prin acest vizual, "Faith", a fost declarată ”Single-ul anului 1988” în SUA și certificată cu aur în Canada, America și Olanda.

George Michael - "Faith" (US Version)

Adele lucrează în prezent la cel de-al 3-lea album din carieră, despre care nu se cunosc încă informații oficiale, majoritatea detaliilor apărute în presă fiind ”pe surse”.

Conform ultimelor informații publicate de tabloidul britanic The Sun, Damon Albarn (Blur, Gorillaz) s-ar afla pe lista posibililor producători.

„Damon și Adele au avut o discuție legată de noul ei album și despre posibilitatea unei colaborări în viitor. A scris și produs piese pop grozave pentru Gorillaz și compoziții mai lente pentru artiști precum Bobby Womack. Cu siguranță are sfaturi bune de oferit după cei 25 de ani de activitate în această industrie”, a declarat o sursă anonimă pentru The Sun.

Informația nu a fost confirmată, însă editorii publicației relatează că cei doi au fost văzuți intrând împreună în studioul de înregistrări din West London.

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE