Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

VIDEO: Debut muzical Stephen Hawking cu "Galaxy Song" (cover Monty Python)

Reputatul fizician englez Stephen Hawking a înregistrat pentru Record Store Day o nouă versiune a piesei "Galaxy Song", de pe coloana sonoră a filmului ”The Meaning of Life”. Coverul este însoțit de un videoclip, ce poate fi urmărit în articol.
Stephen Hawking

Stephen Hawking (foto: Jason Bye)

Urmărește-ne pe

Stephen Hawking, teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, a rupt din timpul prețios acordat studiilor sale și cursurilor pe care le predă la Universitatea Cambridge pentru a înregistra prima sa piesă. Fizicianul și-a făcut recent debutul muzical cu un cover după "Galaxy Song", o melodie interpretată de actorul britanic Eric Idle în filmul ”The Meaning of Life”.

În această comedie de tip musical se caută răspunsuri la întrebări existențiale. Fiecare etapă a vieții, de la naștere până la moarte, este analizată în film de echipa Monty Python, totul fiind privit cu mult sarcasm. Piesa "Galaxy Song" ridiculizează importanța pe care o dăm micilor noastre probleme zilnice, în contextul în care la nivel global se întâmplă lucruri mult mai importante, care ne influențează existența tuturor.

Noua versiune a melodiei "Galaxy Song", înregistrată de Stephen Hawking, va fi lansată pe vinil, în ediție limitată, pe data de 18 aprilie. Lansarea va avea loc în cadrul Record Store Day, un eveniment care celebrează importanța activității caselor de discuri independente din întreaga lume.

Stephen Hawking a filmat pentru coverul său un videoclip, în care apare și fizicianul Brian Cox, membru marcant PPARC (Consiliul pentru Cercetări Astronomice și Fizica Particulelor Elementare) al Universității din Manchester. Mai jos puteți urmări acest video, precum și clipul original "Galaxy Song", din filmul ”The Meaning of Life”.

Stephen Hawking - "Galaxy Song" (cover Monty Python)

”Galaxy Song” - Monty Python's The Meaning of Life

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toate hiturile Mariah Carey într-un singur album, "#1 to Infinity"

Mariah Carey va lansa o versiune actualizată a albumului cu hituri ”#1” lansat în 1998. Noul disc, "#1 to Infinity",...

Închide