Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

VIDEO: Andre Rieu, mesaj de Paște în limba română

André Rieu a pregătit un mesaj special de Paște pentru fanii din România. Cu această ocazie, compozitorul și dirijorul olandez a hotărât să vorbească pentru prima oară în limba română. Înregistrarea video poate fi urmărită în articol.

Publicat

pe

Andre Rieu
Andre Rieu

După mesajele de mulțumire transmise imediat după epuizarea a peste 50.000 de bilete pentru concertele sale din Piața Constituției, Andre Rieu a pregătit o nouă surpriză pentru fanii din România. În pragul sărbătorii de Paște, celebrul violonist a înregistrat un mesaj video în limba română.

”Încerc să vorbesc în limba română pentru prima oară. Cum mă descurc?”, întreabă Andre Rieu.

Îl puteți urmări pe Andre Rieu exersând limba română în clipul de mai jos.

VIDEO: Mesaj de Paște de la Andre Rieu pentru fanii din România

André Rieu s-a născut la Maastricht, în Olanda, fiind unul dintre cei mai bine vânduți muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Cu ocazia primelor concerte André Rieu în România, Johann Strauss Orchestra cu 60 de instrumentiști și mai mulți soliști vor împlini dorințele fanilor din țara noastră, care până acum l-au urmărit pe celebrul violonist prin capitalele apropiate: Budapesta, Istanbul, Viena. Vioara sa Stradivarius va răsuna pe vals în fața Casei Poporului.

Recent, André Rieu a anunțat cel de-al șaptelea concert la București. Noul show va avea loc vineri, 5 iunie, în deschiderea celorlalte 6 concerte puse în vânzare. Gheorghe Zamfir va fi invitatul special în fiecare dintre cele 7 evenimente. Biletele la concertele lui Rieu pornesc de la 172,80 lei și ajung la 864 lei (taxe incluse).

Trending