Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Trupe Summer Well 2015: Kasabian, The Maccabees - LINEUP COMPLET

Kasabian, The Maccabees, Foals și La Roux vor concerta în cadrul celei de-a 5-a ediții a festivalului Summer Well, ce va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 8-9 august 2015. Lineup-ul complet, disponibil în articol, cuprinde 10 trupe.
The Maccabees / Kasabian la Summer Well 2015

The Maccabees / Kasabian la Summer Well 2015

Ca și la edițiile anterioare, organizatorii Summer Well 2015 au pregătit pentru fanii festivalului un lineup compus din 10 trupe. Anul acesta, ascultătorii de indie-rock și alternative se vor desfăta cu show-uri live din partea Kasabian, The Maccabees, Foals și The Wombats. Lista numelor confirmate cuprinde, de asemenea, artiști din zona pop și synthpop: La Roux, Foxes.

Lineup complet Summer Well 2015:

 • Kasabian
 • Foals
 • La Roux
 • The Maccabees
 • The Wombats
 • Jungle
 • Kwabs
 • Foxes
 • Circa Waves
 • Dan Croll

Indie-rockerii de la Kasabian vor promova la București cel de-al 5-lea album de studio, „48:13„. Lansat în iunie 2014, materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie, acesta fiind cel de-al 4-lea disc Number One al formației.

„Am simțit că putem fi mai direcți și mai onești cu acest album. Am început să dau la o parte layere, în loc să adaug”, a mărturisit Sergio Pizzorno, fiind completat de vocalistul Tom Meighan: „Mai puțin poate însemna mai mult, nu-i așa? E direct. E ceea ce este. Ascultă-l doar. Am avut încrederea necesară de a ne lăsa descoperiți.”

Kasabian cântă din 1997, având în palmares un Q Award și un Brit Award. Trupa a concertat în premieră în România în 2011, în cadrul festivalului Peninsula.

Fanii The Maccabees din România vor putea asculta în cadrul Summer Well 2015 piese noi de pe albumul în lucru al trupei. Titlul și data lansării celui de-al 4-lea disc din cariera formației nu au fost încă dezvăluite, însă pentru a oferi publicului o idee generală asupra a ceea ce va urma, chitaristul trupei a promis o reîntoarcere la rădăcini.

„Aceste piese noi ne reamintesc de motivul pentru care am pus pe picioare această trupă. Simțim entuziasmul de a face muzică iar asta ne determină și pe noi să fim încântați”, a declarat chitaristul Hugo White.

Primul single dezvăluit de pe acest nou album se numește ”Marks To Prove It” și este însoțit de un videoclip regizat de Joe Connor.

Prețuri abonamente la Summer Well 2015:

 • 199 lei + taxele companiilor de ticketing - Între 20 aprilie - 20 mai
 • 239 lei + taxele companiilor de ticketing - Între 21 mai - 8 iulie
 • 279 lei + taxele companiilor de ticketing - Între 9 iulie - 9 august

Anul trecut au concert următoarele trupe: BastilleJohn Newman, The 1975, Chlöe Howl, Prides - sâmbătă și PlaceboThe National, Miles Kane, Tom Odell, Reptile Youth - duminică. Urmărește aici galeriile de poze de la fiecare concert în parte.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre FoalsKasabianLa RouxThe Maccabees
RECOMANDARE:Muzica artiștilor de la SummerWell 2015 în promoție

ad-summerwell2015-muzica-emag

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Mumford and Sons, interpretată live - "Snake Eyes" - VIDEO

Mumford and Sons a lansat o nouă piesă de pe albumul "Wilder Mind". Melodia se numește "Snake Eyes" și este...

Închide