Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Trupa VUNK continuă turneul ''Înconjurul Lumii''

Turneul "Înconjurul lumii" continuă. Trupa Vunk se pregătește să concerteze în alte 6 orașe din România, în căutarea viselor voastre. Toate concertele din turneu vor începe la ora 19, iar în deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.
Vunk în concert la Chisinau - Turneu Inconjurul lumii

Vunk în concert la Chisinau - Turneu Inconjurul lumii

Trupa VUNK a anunțat alte șase noi orașe în care va susține turneul acustic "Înconjurul Lumii". Artiștii vor cânta în 17 mai la Ploiești, în 18 mai - Sibiu, 19 mai - Alba Iulia, 20 mai - Oradea, 21 mai - Baia Mare și 25 mai la Craiova.

"Înconjurul lumii" este un proiect special, în care spectatorii vor descoperi cele mai bune piese ale trupei VUNK reorchestrate într-o cu totul altă formă, cu alt sound și alte ritmuri. Alături de membrii trupei, pe scenă vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Prima parte a turneului s-a desfășurat în luna martie, când ''Înconjurul Lumii'' a trecut prin 18 orașe din România și s-a bucurat de aprecierea publicului, care l-a considerat cel mai emoționant și neașteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK și-a dorit să realizeze cea mai mare colecție de visuri.

Vunk în concert la Galați - Înconjurul Lumii

Vunk în concert la Galați - Înconjurul Lumii

''Din experiențele celor 18 orase din turneu am învățat foarte multe despre publicul nostru și despre locurile în care am fost. În toate orașele în care am ajuns până acum mai cântasem, dar niciodată nu am avut timp să le descoperim așa cum am făcut-o în acest turneu. Este un mare pas făcut înspre publicul nostru, așa că am decis să prelungim turneul cu alte 6 orașe pe care vrem să le cunoastem mai bine, prin ochii celor de-acolo. Dacă ar fi după noi am merge în toate orașele din România, dar, din păcate, nu peste tot există săli de spectacole la care putem adapta concertul nostru. Cu această ocazie o să-mi măresc colecția de visuri, ajunsă deja la peste 8500, toate strânse în urma turneului. Mă bucur și că ultimul concert, cel din Craiova, este de ziua mea, așa că o să mă sărbătoresc împreună cu echipa și cu publicul de-acolo. După cele 18 reprezentații, fie că am cântat în Moldova, Transilvania, Banat sau Basarabia, îmi susțin ideea că România este o lume, nu doar o țară, iar publicul nostru trăiește, cântă și respiră românește.'' a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Vunk în concert la Otopeni - Turneu Inconjurul lumii

Vunk în concert la Otopeni - Turneu Inconjurul lumii

Iar colecția continuă cu noile concerte. Pentru asta, ca și în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei. Până în prezent, peste 8500 de oameni au luat parte la concertele din turneul "Înconjurul lumii".

Toate concertele din turneu vor începe la ora 19, iar în deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.

Citește mai multe despre Cornel IlieVunk
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Target, Negative Core și QuantiQ, confirmate la I Am The Rocker

I Am The Rocker continuă lista confirmărilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena românească de rock. Astfel, Negative Core,...

Închide