Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Trupa Iris a rămas din nou fără solist

Rafael a anunțat că nu va mai fi solistul trupei Iris. Muzicianul a declarat că se retrage din trupă "în condiții de prietenie și mai ales de respect".

Publicat

pe

│ FOTO: www.facebook.com

Rafael și-a anunțat oficial retragerea din trupa Iris pe pagina de facebook a formației, însă va continua să cânte alături de aceștia până la sfârșitul lunii mai. Artistul a ţinut să sublinieze că se retrage din trupă "în condiții de prietenie și mai ales de respect".

''Dragi prieteni dragi:

Vă anunț astăzi în mod oficial retragerea mea din Formația IRIS !

Au fost 2 ani cât o viață întreagă, plini de emoții , cu multe lucuri bune și rele, dar și o mare bucurie și onoare pt mine să cânt pt VOI, să muncesc, să trăiesc și să colind țara asta superbă-România, alături de niște oameni cu totul speciali, colegii mei din Formația IRIS!

Las în urma mea o trupă în mare forță, plină de viață, după foarte multe concerte prin toată țara și două mari concerte în București cu biletele epuizate și suplimentate, ceea ce a fost o mare împlinire sufletească și profesională pt mine și colegii mei", este anunţul făcut de Rafael pe pagina oficială a trupei.

Las ușa deschisă unor proiecte și colaborări ulterioare cu frații mei din IRIS, dar ma voi dedica viitoarelor mele proiecte muzicale și sociale, în care ma bazez și pe VOI, cei care ați ramas sau ați venit alături de noi în acești 2 ani frumoș''  a declarat Rafael, dând asigurări că trupa Iris va onora toate concertele şi acţiunile programate în formula actuală până la sfârșitul lunii mai 2015.

Rafael a fost solistul trupei Iris din 2013, când l-a înlocuit pe Toni Şeicărescu, cel care ocupase locul de vocalist după retragerea din trupă a legendarului Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu va urca din nou pe aceeași scenă cu foștii colegi din Iris pentru a susține două concerte alături de celebra soprană Felicia Filip. Spectacolele vor avea loc la Cluj-Napoca (pe 22 mai) și la Târgu Mureș (pe 23 mai), făcând parte din programul festivităților pregătite pentru zilele orașelor respective.

În privința reîntoarcerii definitive a lui Cristi în trupă, nu s-au oferit încă informații oficiale, termenii reîmpăcării fiind puși sub semnul întrebării. Cristi Minculescu a plecat din Iris în 2012 dezamăgit că foştii colegi nu i-au înţeles problemele de sănătate, implicit “ritmul” fizic atenuat, în perioada de refacere de după operaţia de transplant de ficat suferită.

Trending