Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tony Baboon deschide concertul Selah Sue de la București

Tony Baboon, o trupă nouă din România, ce îmbină reggae-ul cu muzica soul și rap, va deschide concertul Selah Sue de la Arenele Romane din București, programat pe 13 mai.

Publicat

pe

Tony Baboon
Tony Baboon

Tony Baboon este proiectul solo pe care Adrian Cârciova l-a lansat în 2013. Acesta s-a bucurat de la început de popularitate în rândul fanilor muzicii reggae, soul, rap. Primul single, „Copacao”, reprezintă un mix de world music si trip-hop acustic cu diverse influențe occidentale. Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Cârciova, la bază grafician, și prezintă povestea unui copac imaginar care crește fără încetare. Cu acesta a participat în secțiunea Music video and Advertising 2013 a festivalului de film de animație Anim’est și la a 31-a ediția a Chicago International Children’s Film Festival din anul 2014.

Până în acest moment, Tony Baboon are șase single-uri lansate care au putut fi ascultate atât la radiouri din România (Radio Guerrilla, Activ EFEM, București FM, Radio România Cultural, Eclectic sau Radio Republika Verde), cât și la radiouri din Statele Unite ale Americii, Germania sau Mexic. Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca unică entitate supremă reală la care avem acces. Ceea ce Tony își propune să realizeze prin muzica sa este un întreg Performance Act, pe care l-a numit Tropical Jazz.

Tony Baboon - "Baobab Sawyer"

Selah Sue va reveni anul acesta în România pentru a promova noul album ”Reason”, un material distins cu Discul de Aur în Belgia. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015.

Prețuri bilete la concertul Selah Sue din mai 2015:

  • Golden Ring – 170 lei
  • Golden Ring – 140 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 mai 2015

Selah Sue

Loc
Arenele Romane

Trending