Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

The Prodigy este headliner la Electric Castle Festival 2015 - VIDEO PROMO

”The Godfathers of Rave”, a.k.a. The Prodigy, cântă anul acesta la Electric Castle Festival 2015. Formația a fost confirmată de organizatori ca headliner. Abonamentele pentru festival se găsesc în continuare la prețuri reduse, fiind valabilă perioada de presale 2.
The Prodigy

The Prodigy

Afișul festivalului Electric Castle 2015, ce includea deja nume mari precum Rudimental și Fatboy Slim, este completat de o trupă cu rezonanță pentru orice ascultător de muzică electronică, big beat, rave și breakbeat. Headlinerul ediției de anul acesta este formația The Prodigy, care a revenit recent cu cel de-al 6-lea album de studio - „The Day is My Enemy„.

”Orice festival din lume îi dorește pe cei de la Prodigy ca headliner, de aceea negocierile cu trupa au durat câteva luni. Faptul că am reușit să-i convingem că Electric Castle este o locație de neratat în turneul lor european este confirmarea că evenimentul nostru devine o scenă importantă pentru toate numele mari din muzică”, spune Teo Negrea, directorul artistic al Electric Castle.

VIDEO PROMO: The Prodigy concertează la Electric Castle Festival 2015

Trupa The Prodigy este considerată una dintre pionierele genului big beat, alături de The Chemical Brothers și Fatboy Slim. Cu 25 de ani de activitate în fruntea topurilor muzicale și peste 25 de milioane de albume vândute la nivel internațional, formația este un reper pe harta stilurilor rave, hardcore techno, industrial, jungle și big beat.

După o pauză de 6 ani de la apariția albumului ”Invaders Must Die” (2009), The Prodigy a revenit pe 30 martie cu cel de-al 6-lea album de studio. „The Godfathers of Rave„, așa cum au fost numiți membrii grupului în anii ’90, au lansat discul ”The Day is My Enemy”, ce include 14 piese produse de clăparul The Prodigy, Liam Howlett, și producătorul și DJ-ul britanic Flux Pavilion. Sound-ul noilor compoziții încorporează influențe din zona big beat, electronica și breakbeat.

The Prodigy - "The Day Is My Enemy"

Electric Castle Festival 2015 se va desfășura în perioada 25 – 28 iunie, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca. Evenimentul, ajuns la cea de-a 3-a ediție, este primul festival din țară care mută muzica live și electronică din cluburi pe scenele din aer liber ale unui castel. Electric Castle Festival a fost nominalizat în categoria celor mai bune festivaluri “Medium-Sized” în cadrul European Festival Awards 2013.

Prețuri bilete și abonamente la Electric Castle Festival 2015:

  • Abonament Eary Bird 4 zile (279 lei + TAXE) - 312,12,72 lei
  • Abonament Eary Bird 4 zile + Camping (318 lei + TAXE) - 375,84 lei
  • Camping 4 zile (disponibile până la data de 25 mai) - 63,72 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Prodigy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Anastacia din București au preț redus

În perioada 31 martie - 14 aprilie, fanii Anastaciei se vor bucura de o reducere la bilete pentru concertul artistei...

Închide