Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Target, Negative Core și QuantiQ, confirmate la I Am The Rocker

I Am The Rocker continuă lista confirmărilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena românească de rock. Astfel, Negative Core, QuantiQ și Target se alătură lineup-ului primei ediții a festivalului, ce se va desfășura la Romexpo în perioada 4-5 iulie.

Publicat

pe

I Am The Rocker
I Am The Rocker

Negative CORE Project a experimentat mai multe mixuri muzicale de la momentul înființării, în 2008. Astfel, de la old school thrash la groove/death metal, formația și-a făcut un renume în urma concertelor incendiare pe care le-a susținut până în prezent. De curând, trupa și-a întregit discografia cu un nou album lansat chiar în urmă cu câteva zile: “Silence is Betrayal”.

QuantiQ se situează în zona progressive rock-ului cu accente pasagere de gothic și post rock. Trupa activează încă din 2009 la inițiativa a doi elevi ai Liceului de muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. Până acum, și-a trecut în palmares numeroase concerte în toată țara, încălzind atmosfera în deschiderea show-ului lui Bon Jovi de la București.

Target reprezintă aripa hardcore-metal înființată la Alba Iulia în anul 1988. Membrii se afla într-o continuă explorare muzicala cu fiecare piesa pe care o compun. Cea mai recentă apariție discografică este “Faceburn” la care a contribuit Greg Reely, cel care a lucrat la soundul unor trupe ca Fear Factory sau Devil Driver.

Pe lângă muzica și facilitățile oferite, I Am The Rocker are planificate numeroase activități menite să te pună pe tine în centrul atenției. Astfel, participanții pot pleca acasa cu amintiri de neuitat și premii consistente de la „Beer Championship”, „Best Dressed Rocker (male and female)”, „Most interesting tattoo (male and female)”, „Pogo contest”, „Air guitar contest”, overcrowd bungee jumping, overcrowd zipline și multe alte atracții.

Festivalul I Am The Rocker va avea loc în weekend-ul 4-5 iulie la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iulie 2015

I Am The Rocker

Loc
The Silver Church

Trending