Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Target, Negative Core și QuantiQ, confirmate la I Am The Rocker

I Am The Rocker continuă lista confirmărilor cu trei trupe autohtone apreciate pe scena românească de rock. Astfel, Negative Core, QuantiQ și Target se alătură lineup-ului primei ediții a festivalului, ce se va desfășura la Romexpo în perioada 4-5 iulie.
I Am The Rocker

I Am The Rocker

Negative CORE Project a experimentat mai multe mixuri muzicale de la momentul înființării, în 2008. Astfel, de la old school thrash la groove/death metal, formația și-a făcut un renume în urma concertelor incendiare pe care le-a susținut până în prezent. De curând, trupa și-a întregit discografia cu un nou album lansat chiar în urmă cu câteva zile: “Silence is Betrayal”.

QuantiQ se situează în zona progressive rock-ului cu accente pasagere de gothic și post rock. Trupa activează încă din 2009 la inițiativa a doi elevi ai Liceului de muzică “Tudor Ciortea” din Brașov. Până acum, și-a trecut în palmares numeroase concerte în toată țara, încălzind atmosfera în deschiderea show-ului lui Bon Jovi de la București.

Target reprezintă aripa hardcore-metal înființată la Alba Iulia în anul 1988. Membrii se afla într-o continuă explorare muzicala cu fiecare piesa pe care o compun. Cea mai recentă apariție discografică este “Faceburn” la care a contribuit Greg Reely, cel care a lucrat la soundul unor trupe ca Fear Factory sau Devil Driver.

Pe lângă muzica și facilitățile oferite, I Am The Rocker are planificate numeroase activități menite să te pună pe tine în centrul atenției. Astfel, participanții pot pleca acasa cu amintiri de neuitat și premii consistente de la „Beer Championship”, „Best Dressed Rocker (male and female)”, „Most interesting tattoo (male and female)”, „Pogo contest”, „Air guitar contest”, overcrowd bungee jumping, overcrowd zipline și multe alte atracții.

Festivalul I Am The Rocker va avea loc în weekend-ul 4-5 iulie la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sophisticated Lemons ne invită să percepem lumea diferit - "Rabbit Hole" - AUDIO

Trupa Sophisticated Lemons a lansat un nou single, "Rabbit Hole". Piesa vorbește despre un tip de izolare personală, acel "comfort...

Închide