Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Steven Tyler lucrează la un album solo country

Cea mai recentă idee a solistului Aerosmith, Steven Tyler, este lansarea unui album solo de muzică country, idee care deja este pe bandă, o parte din compoziții fiind gata iar contractul cu casa de discuri fiind semnat.

(foto: Associated Press)

Se pare ca zvâcnirea interioară a unui muzician excentric și talentat nu îi va permite să rămână toată viața la același tip de muzică, lucru care se aplică și în cazul solistului Aerosmith, Steven Tyler, care tocmai a semnat un contract cu casa de discuri Big Machine pentru a lansa un album solo de muzică country.

Tyler a început să anunțe publicul că plănuiește să lanseze un astfel de album chiar de săptămâna trecută, iar acum lucrurile au devenit oficiale odată cu semnarea contractului cu Scott Borchetta și casa lui de discuri Dot Records, care face parte din Big Machine Label Group.

Munca de compoziție pentru acest album se desfășoară deja de câteva luni, timp în care Steven Tyler a lucrat cu compozitori precum Cary Barlow, Paslay sau Jaren Johnston de la Cadillac Three. Tyler spune despre acest proiect că îl conectează cu rădăcinile sale country, iar influențele sale vin de la Everly Brothers și Carter Family.

Tyler își compară acțiunea cu cea a lui Robert Plant în colaborarea sa cu T Bone și Buddy Miller, adăugând la stilul acestora influențe din country-ul modern.

Va fi cu siguranță extrem de interesant să auzim o voce atât de emblematică în lumea rockului cum se modelează pe genul muzical country fără să riște să sune la fel.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zpa3t8UvZgI&w=600]

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manu Chao La Ventura pe Câmpia Libertatii: Me gusta Blaj aLive

Manu Chao este headlinerul zilei de sâmbătă, 6 iunie, pe Freedom Stage la Blaj aLive. Manu Chao completează cel mai...

Închide