Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Steven Tyler lucrează la un album solo country

Cea mai recentă idee a solistului Aerosmith, Steven Tyler, este lansarea unui album solo de muzică country, idee care deja este pe bandă, o parte din compoziții fiind gata iar contractul cu casa de discuri fiind semnat.

Publicat

pe

│ FOTO: Associated Press

Se pare ca zvâcnirea interioară a unui muzician excentric și talentat nu îi va permite să rămână toată viața la același tip de muzică, lucru care se aplică și în cazul solistului Aerosmith, Steven Tyler, care tocmai a semnat un contract cu casa de discuri Big Machine pentru a lansa un album solo de muzică country.

Tyler a început să anunțe publicul că plănuiește să lanseze un astfel de album chiar de săptămâna trecută, iar acum lucrurile au devenit oficiale odată cu semnarea contractului cu Scott Borchetta și casa lui de discuri Dot Records, care face parte din Big Machine Label Group.

Munca de compoziție pentru acest album se desfășoară deja de câteva luni, timp în care Steven Tyler a lucrat cu compozitori precum Cary Barlow, Paslay sau Jaren Johnston de la Cadillac Three. Tyler spune despre acest proiect că îl conectează cu rădăcinile sale country, iar influențele sale vin de la Everly Brothers și Carter Family.

Tyler își compară acțiunea cu cea a lui Robert Plant în colaborarea sa cu T Bone și Buddy Miller, adăugând la stilul acestora influențe din country-ul modern.

Va fi cu siguranță extrem de interesant să auzim o voce atât de emblematică în lumea rockului cum se modelează pe genul muzical country fără să riște să sune la fel.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Zpa3t8UvZgI]
Comentează

Trending