Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Soulfly concertează în cadrul festivalului I Am The Rocker

Trupa Soulfly va concerta pe 4 iulie în cadrul festivalului I Am The Rocker. Soulfly va ocupa poziția de headliner pe cea de-a doua scenă din prima zi de festival. Trupa britanică Hang the Bastard se alătura, de asemenea, lineup-ului festivalului.
Soulfly

Soulfly

Soulfly a luat ființă în 1997, fiind fondată de Max Cavalera, fostul frontman al formației Sepultura. Trupa are la activ 9 albume de studio și în acest moment de pregătesc de lansarea celui de-al zecelea: “Archangel”.

Având piese foarte apreciate care transmit mesaje puternice legate de spritualitate, război, violență, ură și furie, Soulfly reușeste să impresioneze cu fiecare show live. La București vom putea asculta cele mai bune piese din repertoriul Soulfly, melodii ca ”Prophecy”, ”Back to the Primitive” sau ”Rise of the Fallen”, dar și piese care au propulsat Sepultura în topul celor mai importante trupe de metal, piese care au devenit reprezentante clasice ale genului: “Refuse/Resist”, “Territory”, “Arise” sau “Roots Bloody Roots”.

Hang the Bastard este o trupă originară din Londra care îmbină în mod inedit elemente de hardcore, rock old school și doom. Muzica lor nu se încadrează într-un subgen tocmai pentru că cei 4 membri nu își doresc să se lase ghidați de reguli stricte când vine vorba de procesul lor creativ.

Lineup-ul  I Am The Rocker cuprinde nume importante din istoriia muzicii rock: Dream Theater- care celebrează 30 de ani la București printr-un show special-, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Mayhem, Carcass, Kamelot, Skindred, Arkona, Myrath, Terrana și Odd Crew. Lor li se alătură unele dintre cele mai tari formații românești: Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye To Gravity, Days of Confusion, Breathlast, Kistvaen, Target, Negative Core Project, QuantiQ, Hatemode si Blutrina.

Festivalul I Am The Rocker va avea loc în weekend-ul 4-5 iulie la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Soulfly
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Of Monsters and Men - "I Of The Storm" - LYRIC VIDEO

"I Of The Storm" este noul single al trupei Of Monsters and Men. Melodia este promovată printr-un lyric video ce...

Închide