Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Simply Red lansează albumul "Big Love". Ascultă fragmente ale noilor piese "Shine On" și "Dad" - AUDIO

Simply Red va lansa pe 1 iunie un nou album, intitulat "Big Love". Noul material cuprinde 12 piese originale și vine după o pauză de 8 ani de la ultimul disc al formației, ”Stay”. În articol puteți asculta fragmente ale noilor piese "Shine On" și "Dad", compuse de solistul Mick Hucknall.

Publicat

pe

Simply Red - "Big Love" (copertă album)
Simply Red - "Big Love" (copertă album)

Fanii Simply Red se vor putea bucura vara aceasta de un nou album al formației. După o pauză de 8 ani de la apariția albumului ”Stay” și peste 50 de milioane de discuri vândute la nivel internațional, trupa britanică va reveni în iunie cu un nou material de studio, cel de-al 11-lea din carieră. Discul se numește "Big Love" și conține 12 piese noi compuse de solistul Mick Hucknall și produse împreună cu Andy Wright.

Înregistrarea albumului "Big Love" a fost inspirată de aniversarea a 30 de ani de activitate a formației. Odată cu anunțul privind turneul european planificat pentru a sărbători momentul, Mick Hucknall a intrat în studio și a început să compună.

"În momentul în care am început să mă gândesc la felul în care va suna Simply Red în acest turneu aniversar, am început să compun", a mărturisit vocalistul.

Astfel a fost înregistrat noul album "Big Love", primul material de la discul ”Life” (1995) care conține exclusiv piese originale.

Tracklist "Big Love" - Simply Red

  1. Shine On
  2. Daydreaming
  3. Big Love
  4. The Ghost Of Love
  5. Dad
  6. Love Wonders
  7. Love Gave Me More
  8. Tight Tones
  9. WORU
  10. Coming Home
  11. The Old Man and the Beer
  12. Each Day
  13. Shine On (Max Bidda Radio Mix) – digital versions only

"Big Love" va fi lansat oficial pe data de 1 iunie 2015. Până atunci, albumul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9.99 euro. La fiecare precomandă, fanii pot descărca automat piesele "Shine On" și "Dad". Fragmente ale acestor melodii sunt disponibile mai jos.

Simply Red - "Shine On" - TEASER AUDIO

Simply Red - "Dad" - TEASER AUDIO

Comentează

Trending