Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Simply Red lansează albumul "Big Love". Ascultă fragmente ale noilor piese "Shine On" și "Dad" - AUDIO

Simply Red va lansa pe 1 iunie un nou album, intitulat "Big Love". Noul material cuprinde 12 piese originale și vine după o pauză de 8 ani de la ultimul disc al formației, ”Stay”. În articol puteți asculta fragmente ale noilor piese "Shine On" și "Dad", compuse de solistul Mick Hucknall.
Simply Red -

Simply Red - "Big Love" (copertă album)

Fanii Simply Red se vor putea bucura vara aceasta de un nou album al formației. După o pauză de 8 ani de la apariția albumului ”Stay” și peste 50 de milioane de discuri vândute la nivel internațional, trupa britanică va reveni în iunie cu un nou material de studio, cel de-al 11-lea din carieră. Discul se numește "Big Love" și conține 12 piese noi compuse de solistul Mick Hucknall și produse împreună cu Andy Wright.

Înregistrarea albumului "Big Love" a fost inspirată de aniversarea a 30 de ani de activitate a formației. Odată cu anunțul privind turneul european planificat pentru a sărbători momentul, Mick Hucknall a intrat în studio și a început să compună.

"În momentul în care am început să mă gândesc la felul în care va suna Simply Red în acest turneu aniversar, am început să compun", a mărturisit vocalistul.

Astfel a fost înregistrat noul album "Big Love", primul material de la discul ”Life” (1995) care conține exclusiv piese originale.

Tracklist "Big Love" - Simply Red

 1. Shine On
 2. Daydreaming
 3. Big Love
 4. The Ghost Of Love
 5. Dad
 6. Love Wonders
 7. Love Gave Me More
 8. Tight Tones
 9. WORU
 10. Coming Home
 11. The Old Man and the Beer
 12. Each Day
 13. Shine On (Max Bidda Radio Mix) – digital versions only

"Big Love" va fi lansat oficial pe data de 1 iunie 2015. Până atunci, albumul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9.99 euro. La fiecare precomandă, fanii pot descărca automat piesele "Shine On" și "Dad". Fragmente ale acestor melodii sunt disponibile mai jos.

Simply Red - "Shine On" - TEASER AUDIO

Simply Red - "Dad" - TEASER AUDIO

Citește mai multe despre Simply Red
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher’s High Flying Birds prezintă 5 piese noi în format LYRIC VIDEO

În vreme ce presa britanică răspândește informații neconfirmate privind o posibilă reuniune Oasis, Noel Gallagher continuă să promoveze albumul "Chasing...

Închide