Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue concertează la Arenele Romane din București în mai 2015 - BILETE

Selah Sue va reveni anul acesta în România pentru a susține un nou concert. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 13 mai 2015 și face parte din turneul de promovare a noului album ”Reason”. Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate la prețuri de presale până pe data de 19 aprilie inclusiv.

Publicat

pe

Selah Sue
Selah Sue

Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-și fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc hrănit cu energie, lumină și emoție. Sunt piese ce te doboară de la primele acorduri, create de o artistă plină de viață și de cicatrici în același timp, aparent întodeauna una cu chitara ei.

"Succesul nu mi-a vindecat rănile", spune ea. "Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. E o călătorie, o bătălie care va dura toată viața".

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”. "Este o ecuație cu multe variabile", spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar și în Londra, Jamaica și Los Angeles, cu doi producători experimentați, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) și suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM și rapperul american Childish GambinoSela Sue a scris și a înregistrat “Together” cu acesta din urmă, o radioasă declarație de dragoste hip-hop, învăluită de percuție urbană și synth-uri punctate.

"Am scris această piesă în câteva ore, la Los Angeles. E primul meu cântec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile și ritmul dezechilibrat în interpretare".

"Fear Nothing", o altă piesă infuzată cu trip-hop, a fost compusă și produsă de Matt Schwartz în Londra. Matt Schwartz este compozitorul și DJ-ul britanic care a compus împreună cu Massive Attack “Dissolved Girl”.

"Am realizat, pentru prima dată, cât de mult mă poate ajuta un producător să-mi asamblez caleidoscopul de sunete din cap", explică Selah Sue. "Ludwig mi-a permis să mă îndrept spre un stil mai experimental, electronic, agresiv și dansant. Ca și în "Falling Out", cu drum&bass-ul său ritmat și atmosfera underground, una din preferatele mele de pe acest album".

Piesele „I Won’t Go for More” și “Reason” sunt un ecou al artistei Selah Sue pe care o știam, construind melodii frumoase cu chitara sa acustică Taylor, cu aranjamente de coarde și tempouri ce merg de la funk la jazz la bossa nova. Pe visătoarea "Always Home”, realizat în colaborare cu ambii săi producători, Selah Sue impresionează cu virtuozitate sa vocală.

"Am stat de vorbă cu melancolia mea și i-am spus că n-o ignor, dar că am și chef de dans. Și că e binevenită să danseze cu mine".

Selah Sue

Selah Sue

Piesa "Alone", cu un feeling disco optzecist, e compusă în Los Angeles, în 2012, în noaptea în care Whitney Houston a trecut în neființă. O reflecție în oglindă, "Sadness", scrisă și produsă în Jamaica cu producatorul Troy Taylor (Whitney Houston, Aretha Franklin) trimite la gloria epocii soul. O baladă senzuală și sclipitoare, cântată cu vocea disonantă a unei dive de culoare, întreruptă de o pauză Ragamuffin neașteptată și dureroasă.

Albumul ”Reason” va fi prezentat live fanilor din România pe 13 mai 2015. Selah Sue va concerta la Arenele Romane din București, în cadrul unui eveniment organizat de Events.

Prețuri bilete la concertul Selah Sue din mai 2015:

Până pe data de 19 aprilie inclusiv, biletele vor putea fi achiziționate la prețuri de presale.

  • 99 lei sau 129 lei în Golden Ring (în perioada de presale, până pe 19 aprilie inclusiv)
  • 120 lei sau 150 lei în Golden Ring (de pe 20 aprilie până în ziua concertului)
  • 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring (la intrare)

Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 mai 2015

Selah Sue

Loc
Arenele Romane

Trending