Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Selah Sue a primit Discul de Aur pentru albumul "Reason"

La nici o săptămână de la lansare, noul album Selah Sue, "Reason", a primit Discul de Aur în Belgia. Piesele de pe acest material vor putea fi ascultate live la București pe 13 mai, în cadrul concertului pe care artista îl va susține la Arene Romane. Fanii pot cumpăra bilete la preț redus până duminică inclusiv, pe 19 aprilie urmând să se încheie perioada de presale.

Publicat

pe

Selah Sue
Selah Sue

Reason”, cel de-al doilea album Selah Sue, a primit deja Discul de Aur în Belgia, țara natală a artistei.

„Tot ce fac se bazează pe instinct, nu sunt expertă, dar pot auzi o melodie o singură dată și o pot reproduce cu toate nuanțele și artificiile chiar și după 20 de ani”, spune Selah Sue.

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu „Reason”. „Este o ecuație cu multe variabile”, spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar și în Londra, Jamaica și Los Angeles, cu doi producători experimentați, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) și suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM și rapperul american Childish Gambino.

Folosind texturi distincte, fidelă publicului său, formației sale, sie însăși și setei de muzică, Selah Sue reușește să redea lumina și întunericul din fiecare dintre noi. Artista nu se compromite, sufletul său este expus, neliniștit și seducător.

Albumul ”Reason” va fi prezentat live fanilor din România pe 13 mai 2015. Selah Sue va concerta la Arenele Romane din București, în cadrul unui eveniment organizat de Events.

Prețuri bilete la concertul Selah Sue din mai 2015:

Până pe data de 19 aprilie inclusiv, biletele vor putea fi achiziționate la prețuri de presale.

  • 99 lei sau 129 lei în Golden Ring (în perioada de presale, până pe 19 aprilie inclusiv)
  • 120 lei sau 150 lei în Golden Ring (de pe 20 aprilie până în ziua concertului)
  • 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring (la intrare)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 mai 2015

Selah Sue

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending