Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Sam Smith a fost afectat de comentariile privind greutatea sa

Sam Smith, artistul englez premiat anul acesta cu 4 premii Grammy, a povestit într-un interviu despre problemele sale cu greutatea. Conform declarațiilor făcute, acesta s-a simțit extrem de afectat de comentariile răutăcioase cu privire la kilogramele în plus.
Sam Smith

Sam Smith

Sam Smith a fost extrem de deschis privind lupta sa cu greutatea, iar recent a făcut publice pe instagram fotografii, în care surprinde adoptarea unui nou stil de viață. Acesta a reușit să piardă 14  kilograme în 14 zile.

''Dacă cineva îmi spunea că sunt gras, mă afecta mai mult decât dacă îmi spunea că sunt homosexual'' declara Sam pentru revista australiană, 60 Minutes

Smith spune că mereu s-a simțit confortabil în privința orientărilor sale sexuale, însă nu și în privința fizicului său. ''Atunci când îi auzi pe restul că te fac gras'', adaugă el, ''simt că aș vrea să schimb ceva - pentru că acest lucru poate fi schimbat''.

Sam Smith

Sam Smith (Foto: instagram.com)

''Eram dependent de mâncare'', spune Smith. De la o vârstă tânără, cântărețul a văzut un refugiu în mâncare. ''Când eram la școală și nu mă simțeam bine, sau când muzica nu prea mergea cum trebuie, mâncam - asta mă făcea să îmi revin''.

Astfel artistul a început să facă sport și să meargă la sală, și-a schimbat meniul, renunțând la produsele cu multe calorii și a început să călătorească mai des.

Citește mai multe despre Sam Smith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu revine în septembrie la Sala Palatului cu show-ul "My Way", un omagiu adus lui Frank Sinatra

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band vor aduce pe scena Sălii Palatului un spectacol inedit de muzică swing și...

Închide