Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Raymond, băiatul cu o chitară și un smartphone, pregătit să fie vedetă

Raymond are 22 de ani și e din Târgu Jiu. Este pasionat de muzică de mic, iar acum 5 ani a pus pe YouTube primul său cover după o piesă celebră. De atunci a postat zeci de clipuri cu melodii și a strâns sute de mii de vizualizări. Și nu s-a oprit aici.
Raymond

Raymond

De curând, Raymond s-a desprins de familie și de grupul său de prieteni și s-a mutat în București pentru a face muzică așa cum dorește. În mai puțin de două luni de zile povestea lui a fost apreciata de peste 250.000 de fani pe Facebook care îi trimit sute de mesaje, încurajări și înregistrări.

Raymond

Raymond

Raymond a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, a compus versuri și a înregistrat mai multe piese dar și clipuri haioase pe care le-a postat pe pagina lui de Facebook - toate acestea cu o chitară pe care a atașat un smartphone, sau altfel spus: chitarofon, o invenție ce îl însoțește acum peste tot. Iar lumea îl vede aproape zilnic online, la televizor sau pe panourile din oraș.

Asta pentru că tehnologia Vodafone face parte din viața lui de zi cu zi, iar Raymond are întotdeauna un smartphone și o cartelă cu “Ce Vrei Tu” la el, pe care le folosește pentru a-și administra pagina de Facebook, pentru a ține legătura cu fanii pe net, dar și cu cei de acasă.

Raymond

Raymond

Pentru a fi cu adevărat diferit de ceilalți, Raymond și-a dat seama că trebuie să facă și mai mult. Așa că, pentru primul lui videoclip a pus în practică o idee spectaculoasă: împreună cu câțiva prieteni a organizat și susținut un mini-concert pe o stație de autobuz din Piața Universității. Alte secvențe din clip sunt filmate în locurile din București care au servit ca inspirație pentru versurile melodiei, în garajul în care Raymond s-a pregătit pentru concert și în studioul lui home-made. În plus, clipul e filmat din două unghiuri: cel al chitarofonului și cel al prietenilor care îl însoțesc.

Urmărește și tu povestea lui Raymond pe pagina lui de Facebook și pe canalul de Youtube.

Citește mai multe despre Raymond
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath plănuiesc turneul final și lansarea ultimului album

Ozzy Osbourne plănuiește un turneu final al trupei Black Sabbath, dar și lansarea unui ultim album. După acestea, solistul dorește...

Închide