Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

RavenEye deschide concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators

Formația RavenEye va cânta în deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, ce va avea loc pe 28 iunie în aer liber, la Arenele Romane din București.
RavenEye

RavenEye

Trio-ul britanic RavenEye a luat ființă anul trecut, când apreciatul chitarist de rock și blues Oli Brown, cunoscut mai ales pentru activitatea sa solo, și-a unit forțele împreună cu basistul Aaron Spiers și toboșarul Kev Hickman. De atunci, formația a pus la punct un EP care va fi lansat în luna aprilie. EP-ul conține 5 piese și se remarcă mai ales prin fuziunea perfect creată între heavy și hard rock.

RavenEye - "Breaking Out" - Live

Trupa RavenEye îi va însoți pe Slash, Myles și the Conspirators de-a lungul călătoriei europene, incluzând orașe precum Oslo, Viena, Geneva, Nice și, bineînțeles, București. Slash, unul dintre cei mai buni și inovativi chitariști din istorie și fost membru marcant al trupei Guns N’Roses, se întoarce în România după concertul exploziv susținut în urmă cu mai bine de doi ani. Inclus de toate marile reviste precum Time, Rolling Stone sau NME în topul creatorilor celor mai tari solo-uri și riff-uri de chitară, având propriul său loc pe Rock’n’Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevarat must see pentru iubitorii muzicii rock și nu numai.

Împreună cu Myles Kennedy și cu The Conspirators, Slash face o echipă imbatabilă la capitolul show live și oferă publicului nu doar un concert, ci o experiență de neuitat. Arenele Romane vor răsuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock: „Sweet Child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience”, „Civil War”, dar și a unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani și de critici: „Anastacia”, „You’re a Lie” și multe altele. La fel ca și în 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Prețuri bilete la concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators:

Biletele „în picioare” sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Myles KennedySlashThe Conspirators
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul single David Duchovny - "Hell Or Highwater" - AUDIO

"Hell Or Highwater", piesa care dă titlul primului album al actorului David Duchovny, a apărut online la scurtă vreme de...

Închide