Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Primul single David Duchovny - "Hell Or Highwater" - AUDIO

"Hell Or Highwater", piesa care dă titlul primului album al actorului David Duchovny, a apărut online la scurtă vreme de la punerea sa în vânzare pe iTunes. Single-ul poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

David Duchovny
David Duchovny

Premiat la Globurile de Aur pentru rolurile principale din seriale de ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny pare să-și fi descoperit o nouă latură artistică. Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, „Yoshimi Battles the Pink Robots„, din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

”Din momentul în care am început să cânt, m-am tot gândit <<Ar trebui să fiu în stare să scriu niște versuri>>. Și de atunci am tot alimentat ideea asta. A fost o reală plăcere întreaga experiență, indiferent cine va cumpăra albumul sau ce va crede lumea atunci când va apărea pe piață. Posibilitatea de a compune muzică și de a mă gândi ce piese aș putea să le cânt prietenilor mi-a salvat viața”, a povestit David Duchovny pentru revista Rolling Stone.

Albumul de debut al actorului se numește „Hell or Highwater” și include 12 piese cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock. Materialul va fi lansat pe 12 mai 2015 prin intermediul casei de discuri ThinkSay Records. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes la prețul de 9,99 dolari.

“Înregistrarea acestui album e un vis împlinit, chiar dacă nu am avut niciodată acest vis - pentru mine e un șoc în continuare felul în care s-a întâmplat toată povestea cu muzica. Ceea ce știu, însă, este că aceste piese mă reprezintă într-un mod în care nimic altceva nu a reușit să o facă până acum, așa încât sunt nerăbdător să le audă toată lumea”, a declarat David Duchovny în cadrul unei conferințe de presă.

Cum sună acest ”vis împlinit”? Vă puteți forma propria opinie ascultând piesa ce dă titlul discului, "Hell Or Highwater". Melodia este compusă de David Duchovny și înregistrată împreună cu grupul de muzicieni Weather.

David Duchovny - "Hell Or Highwater" - AUDIO

Comentează

Trending