Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Piesă nouă Nate Ruess - "AhHa" - AUDIO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul său solo, "Grand Romantic". Single-ul se numește "AhHa" și este o piesă energică, numai bună pentru playlisturile festivalurilor din vară.

Publicat

pe

Nate Ruess
Nate Ruess

Nate Ruess continuă promovarea albumului „Grand Romantic” prin lansarea unui nou single, "AhHa". Piesa are un sound similar melodiilor lansate în formula Fun., Nate având o contribuție majoră în compunerea albumului ”Some Nights”, premiat la Grammy în 2013.

Pentru noul material „Grand Romantic”, Nate a lucrat pe partea de producție cu Jeff Bhasker (Beyoncé, Drake) și Emile Haynie (Eminem, Kanye West, Lana Del Rey). Pe disc se regăsesc, de asemenea, colaborări cu Lykke Li și Josh Klinghoffer, actualul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers. Albumul va fi lansat pe 15 iunie prin intermediul casei de discuri Fueled By Ramen.

Nate Ruess - "AhHa" - AUDIO

Primul single de pe albumul „Grand Romantic” – ”Nothing Without Love” – a fost prezentat publicului în luna februarie. Piesa a fost compusă la duș, conform spuselor lui Nate, și este una dintre melodiile de suflet ale artistului.

”Aceasta este probabil piesa mea preferată dintre toate cele compuse până acum. Aceasta este melodia pe care am ascultat-o cel mai mult pe repeat. Nu pot să-mi dau seama exact ce anume o face atât de specială pentru mine. Iar asta mă face să o iubesc și mai mult”, a transmis Nate Ruess fanilor săi de pe Facebook.

Nate Ruess - "Nothing Without Love" - VIDEOCLIP

Noul album solo al lui Nate Ruess nu reprezintă încheierea activității trupei Fun. Conform unei declarații făcute recent, formația va continua să lanseze piese în formula consacrată, însă momentan fiecare dintre membrii trupei are alte proiecte în desfășurare: ”Fiecare dintre noi are propria individualitate în muzică” .

Trending