Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Pianistul Robert Haig Coxon aduce muzica spiritului la Bucureşti

Doar câteva zile ne mai despart de întâlnirea cu pianistul canadian Robert Haig Coxon, care o va acompania pe Seda Bagcan în concertul ”Sunetul iubirii”. Evenimentul se va desfășura în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor pe 4 aprilie, începând cu ora 19.
Robert Haig Coxon

Robert Haig Coxon

Robert Haig Coxon și-a început cariera artistică la 15 ani, fiind unul dintre puținii compozitori capabili să compună aproape orice stil de muzică, de la pian clasic, jazz până la rock sau muzică simfonică. Este un compozitor deosebit de prolific, nominalizat de patru ori la prestigiosul premiu Felix. De-a lungul timpului, a vândut peste jumătate de milion de exemplare ale albumelor sale instrumentale. A câștigat premiul Felix pentru albumul Hommage à Par 4 chemins. A mai compus muzică și pentru Discovery Channel în 2014, pentru emisiunea ”How It’s Made”.

Robert Haig Coxon și muzica spiritului

Robert Haig Coxon are o activitate foarte bogată în studiul sunetelor pentru a putea crea muzica de care oamenii au nevoie pentru a ajunge la relaxare totală doar ascultând-o. Deși a compus mulți ani muzică, după ce a participat la cursurile Silva Mind Control a înțeles cât de puternică este influența sunetelor asupra corpului și a deschiderii conștiinței și a decis să scrie primul său album.

Cristal Silence” a devenit repede hit în Canada și a rămas în topurile muzicale foarte mulți ani. Acesta a fost începutul succesului său fenomenal în calitate de artist solo și compozitor. În ultimii 29 de ani a cântat numai compoziții originale în concerte. Recunoașterea internațională a venit odată cu albumul ”The Silent Path” în 1995 care, de asemenea, a devenit imediat hit în Canada, SUA și Franța.

Alături de Lee Carroll, autorul cărților Kryon și Copiii indigo, a experimentat diferite culturi care l-au inspirat în unele dintre compozițiile sale dedicate acestor vizite. Cele mai recente albume de acest gen sunt: The Infinite, Essence of life si Goddess, The Power of Woman.

Puterea muzicii lui Robert Haig Coxon

Există mii de povești în întreaga lume despre puterile vindecătoare ale muzicii acestui pianist. Structurarea sunetelor poate ajuta oamenii să se reconecteze la adevarata lor esența, fiind un adevarat catalizator în transformarea și vindecarea corpului, minții și spiritului. Muzica lui Robert Haig Coxon a schimbat literalmente viețile ascultătorilor, în acest sens existând mărturii despre vindecări instantanee în timpul workshop-urilor și a concertelor sale peste tot în lume.

Biletele pentru concertul ”Sunetul Iubirii” de pe 4 aprilie sunt disponibile la prețuri cuprinse între 88 și 159 de lei, în funcție de așezarea în sală.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Duchovny lansează un album cu muzică rock, "Hell or Highwater" - TEASER

Carismaticul actor din serialele ”Californication” și ”The X-Files”, David Duchovny, va lansa în mai 2015 primul său album de studio....

Închide