Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Pepe a lansat o piesă nouă, "Amor Por Amor" - AUDIO

Pepe a lansat "Amor Por Amor", o piesă nouă care marchează întoarcerea la rădăcinile latino ale artistului. Melodia este compusă de Pepe în colaborare cu Mihai Dinescu.
Pepe -

Pepe - "Amor Por Amor" (copertă single)

Amor Por Amor” este noul single Pepe, o piesă anunțată de ceva timp și așteptată cu interes de către fani, mai ales de iubitorii muzicii flamenco. Astfel, cu “Amor Por Amor”, Pepe revine în atmosfera muzicală care l-a consacrat, cu un sound adus în 2015, noua melodie fiind parte a unui proiect mult mai mare, la care Pepe lucrează pentru finalul acestui an.

Piesa este scrisă în spaniolă, partea de compoziție fiind semnată de Pepe și Mihai Dinescu. Producția a fost realizată la Rappin’On, Răzvan Matache semnând aranjamentul final. “Amor Por Amor” este cea de-a treia colaborare cu studioul și echipa lui Connect-R după “Iubire ca Niciodată” și “E Vara Mea”.

"Nu am renunțat niciodată la partea de latino, flamenco, și consider că absolut toate piesele mele definesc o singură personalitate muzicală chiar dacă cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva “mai pop” sau “mai R'N'B. Într-adevăr, din acest punct de vedere, “Amor Por Amor” este o întoarcere în “tabăra de bază”, cum se spune. Piesa s-a scris mai mult singură, eu și cu Mihai (Dinescu) doar transpunând muzical foarte repede ceea ce simțeam în acel moment." - Pepe

Pepe - "Amor Por Amor" - AUDIO

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Pepe
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Limp Bizkit și Avicii, confirmați la Sziget 2015

Lineup-ul festivalului Sziget 2015 cuprinde noi artiști. Limp Bizkit și Avicii au fost recent confirmați de organizatori, aceștia alăturându-se unor...

Închide