Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

PACT (by Leo Iorga & Adi Ordean de la Compact) - "“Iartă-mă, te rog”" - AUDIO

PACT, proiectul muzical inițiat de Leo Iorga și Adi Ordean de la Compact, a lansat o baladă emoționantă, intitulată ”“Iartă-mă, te rog””.
PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

Cu vocea sa caldă cu care a încântat publicul de-a lungul anilor, Leo Iorga împărtășește fanilor săi un cântec de dragoste încărcat de emoție. O apariție surpriză pe noul single este cea a fiicei lui Adi Ordean, Denise, care dovedește încă o data că așchia nu sare departe de trunchi, iar talentul muzical se transmite din generație în generație în familia Ordean.

Membri marcanți ai trupei Compact, Leo și Adi au oferit, de-a lungul timpului, numeroase piese care au marcat istoria muzicii rock din țara noastră. “"“Iartă-mă, te rog”"” este primul single apărut după lansarea albumului “”Numarul Unu”” și reprezintă o primă surpriză dintr-o întreagă suită pregătită cu atenție de către trupa PACT.

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - "“Iartă-mă, te rog”" - AUDIO

PACT este noul proiect muzical format de Leo Iorga şi Adi Ordean. Formația are în componenţă nume mari din istoria pop-rock-ului românesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitară bass, Cătălin Dalvarea – tobe şi Alex Ardelean – chitară.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Sud Est și Inna au lansat piesa "Mai stai" - AUDIO

3 Sud Est a colaborat cu Inna pentru noul single "Mai stai". Melodia a fost lansată în format audio, în...

Închide