Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

PACT (by Leo Iorga & Adi Ordean de la Compact) - "“Iartă-mă, te rog”" - AUDIO

PACT, proiectul muzical inițiat de Leo Iorga și Adi Ordean de la Compact, a lansat o baladă emoționantă, intitulată ”“Iartă-mă, te rog””.
PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

Cu vocea sa caldă cu care a încântat publicul de-a lungul anilor, Leo Iorga împărtășește fanilor săi un cântec de dragoste încărcat de emoție. O apariție surpriză pe noul single este cea a fiicei lui Adi Ordean, Denise, care dovedește încă o data că așchia nu sare departe de trunchi, iar talentul muzical se transmite din generație în generație în familia Ordean.

Membri marcanți ai trupei Compact, Leo și Adi au oferit, de-a lungul timpului, numeroase piese care au marcat istoria muzicii rock din țara noastră. “"“Iartă-mă, te rog”"” este primul single apărut după lansarea albumului “”Numarul Unu”” și reprezintă o primă surpriză dintr-o întreagă suită pregătită cu atenție de către trupa PACT.

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - "“Iartă-mă, te rog”" - AUDIO

PACT este noul proiect muzical format de Leo Iorga şi Adi Ordean. Formația are în componenţă nume mari din istoria pop-rock-ului românesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitară, Marian Mihăilescu – chitară bass, Cătălin Dalvarea – tobe şi Alex Ardelean – chitară.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Sud Est și Inna au lansat piesa "Mai stai" - AUDIO

3 Sud Est a colaborat cu Inna pentru noul single "Mai stai". Melodia a fost lansată în format audio, în...

Închide