Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lykke Li a realizat un cover după piesa lui Drake, "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Artista suedeză Lykke Li a realizat un cover după une dintre piesele lui Drake. "Hold On, We're Going Home" este extrasă de pe albumul "Nothing Was the Same", fiind considerată cea mai bună piesă a anului 2013 de către Pitchfork Media.

Publicat

pe

Lykke Li
Lykke Li │ FOTO: Josh Olins

Lykke Li a înregistrat o versiune proprie pentru hitul rapper-ului canadian Drake, "Hold On, We're Going Home". Piesa, în forma originală, este inclusă pe cel de-al treilea album de studio al artistului, ”Nothing Was the Same”, lansat în septembrie 2013.

Lykke Li - "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Lykke Li promovează în paralel cel de-al 3-lea album de studio, „I Never Learn”. Discul este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

„Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși”, a declarat Lykke Li într-un interviu acordat revistei Rolling Stone. „M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  ‘Save the Last Dance for Me’ sau hitul Foreigner – ‘I Want to Know What Love Is’. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese.”

Tracklist Lykke Li – „I Never Learn”:

  1. ‘I Never Learn’
  2. ‘No Rest for the Wicked’
  3. ‘Just Like a Dream’
  4. ‘Silverline’
  5. ‘Gunshot’
  6. ‘Love Me Like I’m Not Made of Stone’
  7. ‘Never Gonna Love Again’
  8. ‘Heart of Steel’
  9. ‘Sleeping Alone’
Comentează

Trending