Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lykke Li a realizat un cover după piesa lui Drake, "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Artista suedeză Lykke Li a realizat un cover după une dintre piesele lui Drake. "Hold On, We're Going Home" este extrasă de pe albumul "Nothing Was the Same", fiind considerată cea mai bună piesă a anului 2013 de către Pitchfork Media.
Lykke Li

Lykke Li (foto: Josh Olins)

Lykke Li a înregistrat o versiune proprie pentru hitul rapper-ului canadian Drake, "Hold On, We're Going Home". Piesa, în forma originală, este inclusă pe cel de-al treilea album de studio al artistului, ”Nothing Was the Same”, lansat în septembrie 2013.

Lykke Li - "Hold On, We're Going Home" - VIDEO

Lykke Li promovează în paralel cel de-al 3-lea album de studio, „I Never Learn”. Discul este gândit astfel încât să rămână mereu actual. Piesele sunt balade de iubire ce se doresc a fi imnuri de păstrat în arhiva celor mai ascultate melodii ale tuturor timpurilor.

„Vreau să fiu un ”guilty pleasure” (plăcere vinovată) al generației mele. Vreau ca piesa mea să fie ultima ascultată în discotecă de către proscriși”, a declarat Lykke Li într-un interviu acordat revistei Rolling Stone. „M-am simțit cu adevărat inspirată de marii clasici, de felul în care o simplă frază poate transcende generații. Piese precum  ‘Save the Last Dance for Me’ sau hitul Foreigner – ‘I Want to Know What Love Is’. Întregul album este o încercare de a transmite emoții prezente în astfel de piese.”

Tracklist Lykke Li – „I Never Learn”:

  1. ‘I Never Learn’
  2. ‘No Rest for the Wicked’
  3. ‘Just Like a Dream’
  4. ‘Silverline’
  5. ‘Gunshot’
  6. ‘Love Me Like I’m Not Made of Stone’
  7. ‘Never Gonna Love Again’
  8. ‘Heart of Steel’
  9. ‘Sleeping Alone’

Citește mai multe despre Lykke Li
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nate Ruess lansează primul album solo, "Grand Romantic"

Nate Ruess, solistul trupei Fun., va lansa anul acesta primul său album solo. Materialul se numește "Grand Romantic" și include...

Închide