Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lianne La Havas a lansat "Unstoppable", prima piesă de pe noul album "Blood" - AUDIO

Lianne La Havas, artista care câștiga în 2012 premiul ”Albumul anului” oferit de iTunes, a lansat primul single de pe noul ei album, ”Blood”. Melodia dezvăluită se numește "Unstoppable" și poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Lianne La Havas
Lianne La Havas

Lianne La Havas s-a născut în Londra, tatăl său fiind de origine greacă, iar mama jamaicană. A început să cânte de la vârsta de 7 ani, la 11 ani compunând prima ei piesă. Pasiunea pentru muzica soul și folk a moștenit-o din familie, mama sa cântând cu Mary J. Blige și Jill Scott, iar tatăl fiind un multi-instrumentist de prestigiu, de la el luând primele lecții de chitară și pian. În facultate a studiat arta, plănuind inițial să continue în această direcție. În cele din urmă a hotărât să urmeze o carieră în muzică, renunțând la a mai merge la cursurile facultății.

Primele spectacole susținute de Lianne au fost ca backing vocals pentru cântăreața britanică Paloma Faith. Aparițiile tinerei artiste au fost remarcate de casa de discuri Warner Bros., în 2010 semnând astfel primul ei contract. Aproape 2 ani mai târziu, timp în care și-a perfecționat stilul de a cânta și a compune, Lianne La Havas a lansat primul EP, intitulat Lost&Found.

Albumul de debut ”Is Your Love Big Enough” a apărut pe piață pe 9 iulie 2012, marcând în cariera artistei în vârstă de doar 23 de ani prima nominalizare la un Mercury Prize. La sfârșitul anului, materialul a fost declarat de către iTunes ”Albumul anului 2012”.

Noul disc al artistei se numește ”Blood” și va fi lansat pe 31 iulie 2015. Albumul include 10 piese originale.

Tracklist "Blood" - Lianne La Havas:

  1. Unstoppable
  2. Green and Gold
  3. What You Don’t Do
  4. Tokyo
  5. Wonderful
  6. Midnight
  7. Grow
  8. Ghost
  9. Never Get Enough
  10. Good Goodbye

Prima melodie dezvăluită de pe acest nou album se numește "Unstoppable" și poate fi ascultată mai jos.

Lianne La Havas - "Unstoppable" - AUDIO

Trending