Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Leonard Cohen a lansat o piesă nouă, "Choices" - AUDIO

Leonard Cohen a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". Melodia se numește "Choices" și este un cover după o compoziție înregistrată inițial de Billy Yates în 1997 și reinterpretată 2 ani mai târziu de artistul de muzică country George Jones.
Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

Leonard Cohen in concert la Bucuresti - Piata Constitutiei, 2012

După recenta lansare a albumului „Popular Problems„, Leonard Cohen a anunțat un nou material discografic, ”Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour”. Discul, ce va apărea pe piață în luna mai, conține interpretări live ale unor melodii cântate rar în concerte dar și două piese noi. Noul single dezvăluit este „Choices”, un cover după versiunea lui George Jones a compoziției semnate de Mike Curtis, Billy Yates și Rob Lyons.

Leonard Cohen - "Choices" - AUDIO

Noul disc „Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” va fi lansat pe 12 mai 2015. Până atunci, albumul poate fi precomandat de pe iTunes și Amazon.

Tracklist ”Can’t Forget: A Souvenir of the Grand Tour” – Leonard Cohen:

1. „Field Commander Cohen”
2. „I Can’t Forget”
3. „Light as the Breeze”
4. „La Manic”
5. „Night Comes On”
6. „Never Gave Nobody Trouble”
7. „Joan of Arc”
8. „Got a Little Secret”
9. „Choices”
10. „Stages”

De-a lungul unei cariere ce se extinde pe 6 deceniiLeonard Cohen şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice, piesele lui fiind reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Ultimul concert susținut de artist în România a avut loc pe 22 septembrie 2012. Leonard Cohen a cântat în Piața Constituției din București în fața a aproximativ 15.000 de spectatori. Concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui de-al 12-lea album, „Old Ideas”.

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ella Eyre a lansat un nou single, "Together" - LIVE VIDEO

Ella Eyre a lansat un live video pentru noul single "Together". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al...

Închide