Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Horia Brenciu revine în septembrie la Sala Palatului cu show-ul "My Way", un omagiu adus lui Frank Sinatra

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band vor aduce pe scena Sălii Palatului un spectacol inedit de muzică swing și jazz, “My Way”. Show-ul va avea loc pe 26 septembrie și este un omagiu adus lui Frank Sinatra.
Horia Brenciu in spectacolul My Way

Horia Brenciu in spectacolul My Way

Anul acesta, New York-ul, Londra și Las Vegas-ul celebrează centenarul Sinatra prin tot felul de evenimente grandioase. În România, sărbătoarea muzicii de swing și jazz se va ține la București, la Sala Palatului, pe 26 septembrie, într-o producție plină de surprize muzicale.

My Way” reprezintă un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la nașterea artistului. Producția reînvie glorioasă epocă a swing-ului aducând în prim-plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii și, fără îndoială, în inima publicului. Piese ca “My way”, “Love and marriage”, “Something stupid”, “Strangers in the night” și multe altele vor fi prezente în playlistul concertului de pe 26 septembrie, de la Sala Palatului.

“My Way va fi un spectacol pe care vrei să-l vezi, să-l trăiești și să ți-l amintești de… 100 de ori.” - Horia Brenciu

Horia Brenciu - "My Way"

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu își propune să omagieze și alți artiști ai genului. Printre aceștia se numără și Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi implinit și el anul acesta 100 de ani de la naștere.

“În urmă cu 3 ani se năștea fata mea cea mică, Mina și odată cu ea venea și prima mea producție de swing și jazz de la Sala Palatului. Nu știu dacă cele 3 fete ale mele așteaptă acum încă o soră sau un frate, însă știu cu siguranță că cei 100 de ani de muzică merită omagiați printr-un eveniment special”, a declarat Horia Brenciu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zoia Alecu lansează un nou album, "Să ierţi"

Zoia Alecu va lansa pe 14 mai cel de-al patrulea album de studio. Noul disc se numește "Să ierţi" și...

Închide